Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Toate victimele accidentului de autobus sunt bine
Spitalul Județean de Urgență Satu Mare  - Joi, 19 Aprilie 2018

În urma accidentului rutier din dimineata zilei de joi, un număr de 12 persoane, 4 femei si 8 barbati, au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare.  

Una dintre victime a primit cod rosu la prezentarea in cadrul UPU, iar doua cod galben.

Imediat după anuntarea accidentului, conducerea SJU Satu Mare a mobilizat mai multi medici si asistente din cadrul UPU si din specialitățile chirurgicale pentru asigurarea unei asistente medicale prompte si eficiente.  

Dupa investigatiile efectuate, radiografii, tomografii, consult de specialitate, au fost internate in cadrul sectiei de Chirurgie un numar de 3 victime.

Victima cu cod rosu, femeie in varsta de 28 de ani, a suferit o plaga contuza parieto-occipitala stanga (fara fractura) cu un hematon epicranian, un traumatism toraco abdominal (fara punerea in evidenta de leziuni interne), un traumatism la nivelul umarului drept. Pentru aceasta victima, stabila din punct de vedere hemodinamic, s-a luat decizia internarii in cadrul sectiei Chirurgie.  

Alte 2 victime au fost internate in cadrul sectiei de Chirurgie, iar o alta persoana accidentata a refuzat internarea in spital. Celelalte victime ale accidentului au suferit leziuni traumatice minore si, dupa ingrijirile acordate si investigatiile efectuate, au părăsit spitalul.              
Tags: victime  accident  autobus  spital  
1489 vizite
Distribuie pe