Locale Altele
Vineri, 23 Iulie 2021
Vin, 23 Iul 2021
Cros de caritate în Ziua Porților Deschise la Polipol Mobila
Florin Răchitan  - Sambata, 5 Mai 2018

Zâmbet sincer și permanent. Aceasta este imaginea ce a caracterizat întreaga Zi a Porților Deschise organizată sâmbătă de societatea Polipol Mobila Foieni sub sloganul ”Mai mult decât un loc de muncă”, promovat de managerii Dan Brumboiu și Knecht Csaba.

Și pentru a dovedi că acesta nu este doar un slogan fără conținut, mai mult de 300 de oameni de toate vârstele au participat la primul eveniment al zilei, crosul de caritate organizat pentru sprijinirea lui Denis, un copil diagnosticat cu autism, care are nevoie de terapie pe timp îndelungat într-un spital specializat.

Costurile destul de ridicate ale terapiei vor fi suportate de societatea Polipol, care a donat câte 30 de lei pentru fiecare persoană înscrisă la cros.

În prima fază s-au întrecut elevii mai mici și cei de liceu, pe un traseu spectaculos în parcul din jurul Castelului Karolyi, după care adulții au pornit din Parcul Kossuth din Carei pe un traseu de vreo 5 km până la sediul din Foieni al societății Polipol.


Toți participanții au primit medalii și premii simbolice, dar adevăratele recompense au fost aplauzele, zâmbetele și îmbrățișările cu care au fost întâmpinați în curtea uriașă unde s-au desfășurat și alte activități specifice unui asemenea eveniment: întreceri sportive, demonstrații practice la standurile liceelor și școlilor tehnologice din Carei și Satu Mare, vizitarea societății și spectacole de toate felurile, cu muzică și multă voie bună.
Tags: ziua  porti  deschise  polipol  foieni  
2254 vizite
Distribuie pe