Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Polițiștii alături de motocicliști în marșul „Respect în trafic”
Poliția Satu Mare  - Vineri, 11 Mai 2018

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost alături de motocicliștii Asociației Eagle Bikers Satu Mare, în demersul acestora de a conștientiza participanții la trafic despre faptul că, în vederea asigurării unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice este nevoie de respect reciproc din partea tuturor categoriilor de șoferi.

Sub sloganul „Respect în trafic !”, Asociația Eagle Bikers Satu Mare a organizat, astăzi, 11 mai a.c., un marș moto, având ca scop atragerea atenției tuturor participanților la trafic asupra faptului că, odată cu încălzirea vremii, motocicliștii sunt tot mai prezenți în trafic, și că reducerea numărului de accidente de circulație în care sunt implicați motocicliștii depinde și de atenția pe care ceilalți șoferi le-o acordă.


La marș au participat aproximativ 150 de motocicliști, care  s-au deplasat alături de polițiștii prezenți, din municipiul Satu Mare înspre localitatea Viile-Satu Mare, pe traseul: Str. Botizului- B.dul Henri Coandă- Pod Decebal- B.dul Octavain Goga- B.dul Lucian Blaga- Viile Satu Mare.


În localitatea Viile Satu Mare, aceștia au făcut o oprire, la Monumentul Motociclistului, pentru a depune coroane și a aduce un omagiu prietenilor săi motocicliști, trecuți în neființă.

Tags: mars  motociclisti  politie  respect  trafic  
1034 vizite
Distribuie pe