Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Pisică închisă sub podeaua de plastic din Groapa lui Gyuszi. A fost salvată de câțiva tineri.
Florin Răchitan  - Duminica, 27 Mai 2018

În graba lor de a instala podeaua nouă de plastic peste scheletul de lemn putrezit, pentru a putea fi re-inaugurată de Zilele Orașului, muncitorii care au lucrat la Groapa lui Gyuszi din centrul municipiului Satu Mare au închis, pur și simplu, o pisică vie sub scândurile de plastic.

Lucrările desfășurându-se pe etape, se pare că pisica a intrat sub structura de plastic în ultima zi în care se mai efectuau lucrări, printr-un spațiu gol dintre scânduri, care a fost ulterior închis, fără ca cineva să verifice dacă a rămas blocat vreun animal viu sub podea.

Mieunatul disperat al pisicii a fost auzit prima dată vineri de către vânzătorii care tocmai își amenajau standurile pentru Târgul Meșterilor Populari, însă în ziua respectivă nu a luat nimeni nici o măsură pentru salvarea bietului animal.

Abia a doua zi, vestea a ajuns la un grup de tineri sătmăreni care s-au mobilizat și, cu riscul de a fi amendați pentru ”distrugere”, cu ajutorul vânzătorilor din Groapa lui Gyuszi au scos una dintre scândurile de plastic, pentru a permite pisicii să iasă.

Speriată din cauza zgomotului, pisica nu a avut curajul să iasă în acel moment, dar tinerii i-au lăsat acolo mâncare și apă, în speranța că aceasta va ieși în cursul nopții, ceea ce se pare că s-a și întâmplat, deoarece duminică dimineața nu se mai auzea mieunatul pisicii în zonă.  

Tags: pisica  podea  groapa  gyuszi  
3612 vizite
Distribuie pe