Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Copiii și-au sărbătorit ziua alături de polițiști, jandarmi, pompieri și soldați
Veronica Hodas  - Joi, 31 Mai 2018

Reprezenanții instituțiilor MAI s-au adunat astăzi în Grădina Romei pentru a le face o bucurie copiilor și a sărbători împreună cu aceștia Ziua Internațională a Copilului.
De ziua lor, cei mici nu numai că au vizitat standurile polițiștilor, jandarmilor, pompierilor, polițiștilor de frontieră și a soldaților, dar s-au și pus în locul acestora și au tras cu arme de airsoft, s-au urcat în mașinile din dotare, au studiat pistolul radar și au simulat stingerea unui incendiu.
Copiii au avut parte și de o altă surpriză la apariția personajelor Albă ca Zăpada, Mickey și Minnie Mouse. Cu toții s-au distrat, au cântat și au dansat.


Evenimentul intitulat „MAI multe zâmbete” a fost organizat de Instituția Prefectului Satu Mare, în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Gl. de Bg. Ioniţă Borşan ” Satu Mare, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "SOMEŞ" al judeţului Satu Mare, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, Batalionul 52 Geniu „Tisa” Satu Mare.

Tags: ziua copilului  mai  zambete  
932 vizite
Distribuie pe