Locale Altele
Marti, 9 August 2022
Marti, 9 Aug 2022
Dăm bilete gratis la Viking Moto Party
Florin Răchitan  - Joi, 25 Iunie 2009

Clubul sătmărean de motociclişti „Viking” a făcut deja o tradiţie din întâlnirea anuală a motocicliştilor din această zonă a ţării, dar şi de peste hotare, iar tradiţia nu va fi întreruptă nici în acest an.

 

În perioada 30 iulie – 1 august, la Petreşti se va desfăşura cea de-a V-a ediţie a Viking Moto Party, eveniment care va reuni „crema” bikerilor din Ardeal, Ungaria, Slovacia şi Germania.

 

În cele trei zile ale petrecerii, pe scenă vor urca trupe rock din Cluj, Sibiu, Satu Mare şi Ungaria, invitatul de onoare fiind Pataki Attila de la EDDA.

 

Cascadorul Angyal Zoltan va prezenta un show captivant pe două roţi, dar din program nu vor lipsi nici striptease-ul feminin, show-ul erotic, concursul de tricouri umede, competiţiile de tras frânghia, de rostogolit butoaie şi alte trăsnăi specifice evenimentelor de acest gen.

 

Organizatorii pun la dispoziţia celor interesaţi, prin partenerul media Satu Mare Online, trei bilete VIP gratuite, în valoare de câte 50 RON, care vor asigura accesul la Viking Moto Party în toate cele trei zile de desfăşurare a evenimentului.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să răspundeţi la întrebarea: „Unde se va desfăşura ediţia din acest an a Viking Moto Party?”, folosind modulul de comentarii de mai jos.

Vă rugăm să vă înscrieţi cu nume sau nickname şi adresă de e-mail, care nu va fi publicată. Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor va avea loc în data de 26 iulie, iar norocoşii vor fi anunţaţi prin e-mail. Succes!

Tags: viking  moto  party  bilete  
5657 vizite
Distribuie pe