Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Daiana Feher: Fac epilare definitivă vara, iată ce este important de știut!
Pearl Beauty Center  - Vineri, 8 Iunie 2018

Multe doamne și domnișoare sunt reticente atunci când vine vorba despre epilare definitivă vara. Întrebate de ce nu doresc să facă, acestea susțin că știu de la alte fete că au făcut pete urâte de la soare sau că s-au ars. Dar oare de ce se întâmplă acest lucru?

Puteți citi acest articol despre epilare definitivă vara,  în care se explică cât se poate de clar de unde a apărut mitul că vara nu poți face epilare definitivă. Pe scurt, se poate face, doar că trebuie să avem grijă ca după tratament timp de 2-3 săptămâni să nu ne expunem la soare sau solar. Desigur, este foarte foarte important și aparatul folosit!

Daiana Feher a început vara cu o ședință de epilare definitivă, la centrul de înfrumusețare Pearl Beauty Center Satu Mare, cu unul dintre cele mai performante aparate laser din România.

“Am mers cu o oarecare emoție, și frică de durere, deoarece în urmă cu mai bine de 5 ani, am facut cateva sedințe cu un aparat IPL, iar experiența nu a fost una foarte confortabilă, având nevoie de gheață sau de creme anestezice pentru a nu simți durere, însă de această dată am rămas plăcut surprinsă de rapiditatea și de eficiența aparatului eLase ELOStm, dar mai ales de LIPSA TOTALA DE DURERE” – a scris Daiana pe blogul personal.

Daiana le transmite un mesaj de încurajare doamnelor sau domnișoarelor care sunt îngrijorate și evită să facă epilare definitivă pe timp de vară: “M-am documentat temeinic înainte de această procedură,  astfel am descoperit că aparatul folosit la Pearl Beauty Center este unul renumit ce reduce semnificativ reacțiile adverse posibile, iar dacă respectăm câteva condiții minime impuse nu avem de ce să ne facem griji.

Cel puțin, personal consider că sunt condiții ușor de îndeplinit de orice persoană precaută. Cred că lumea nu deține suficiente informații și este speriată de eventualele neplăceri care s-ar putea produce. Sunt 2 informații importante: să nu te expui la soare sau solar 3 săptămâni și să alegi un aparat profesional performant care elimină sau reduce riscurile de arsură și pete de pigmentare”.

Dacă rezistați 2-3 săptămâni fără a sta la plajă sau la solar, atunci puteți face liniștite epilare definitivă și pe timp de vară respectând indicațiile specialistului. Aparatul este foarte important.

Aparatul laser diodă de la Pearl Beauty Center este sigur pe toate tipurile de piele și reduce foarte mult riscurile indiferent de anotimp!  Este produs de Syneron Candela, unul dintre liderii mondiali în aparatură medicală de estetică. Folosește laserul diodă și tehnologia MOTIF - cu adevărat fără durere.

Poți vedea cum a fost prima ședință de epilare laser fără durere pe pagina de Facebook. Pe această pagină Daiana a transmis live o parte din ședința de epilare pentru cei aproape 20.000 de urmăritori pe care îi are în acest moment.

Prețuri și servicii : http://pearlbeauty.ro/preturi/

Vă așteptăm cu drag să ridicați catalogul de servicii și prețuri pe Strada Andrei Mureșanu, nr. 23, colț cu Avram Iancu.
2484 vizite
Distribuie pe