Locale Altele
Duminica, 5 Decembrie 2021
Dum, 5 Dec 2021
Centenara din Ghilești felicitată de prefect și ofițerii din MAI
Poliția Satu Mare  - Joi, 21 Iunie 2018

E cea mai lungă zi din an! Ar fi avut timp pentru toate, dar s-a trezit înaintea răsăritului să se primenească, să-și aștepte oaspeții. Vorbim despre Maria Cadar din Ghilești care anul acesta, pe 20 decembrie, va împlini 100 de ani.


Mamă a doi copii, bunică și străbunică, femeia născută odată cu România a trăit tot ceea ce putea trăi un om în viață. de la bucurii până la necazuri, de la vremuri cu pace până la ororile războiului, dar le-a biruit pe toate, iar azi, 21 iunie a.c.,  aproape de împlinirea vârstei de 100 de ani ne-a demonstrat tuturor că în viață este important să primești totul și să oferi totul.


Reprezentanții structurilor județene Ministerului Afacerilor Interne au făcut o scurtă vizită la Ghilești, ocazie cu care i-au oferit câteva cadouri simbolice: drapelul centenar, emblema, mesajul doamnei ministru de felicitare, un tort și un buchet de flori.


S-a bucurat nespus de vizita noastră. Ne-a primit cu emoție și luciditate, lansându-ne invitația de a-i fi alături pe 20 decembrie atunci când va împlini 100 de ani, iar noi toți, i-am promis că vom fi prezenți.

Tags: cadar maria  centenar  100 de ani  aniversare  
1208 vizite
Distribuie pe