Locale Altele
Sambata, 26 Noiembrie 2022
Sam, 26 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Violatorul unei fete de 17 ani s-a spânzurat la Tăşnad
Leontina Volosciuc  - Miercuri, 24 Iunie 2009

Un bărbat de 32 de ani s-a spânzurat marţi la Tăşnad după ce a violat-o pe fiica concubinei sale, o tânără de 17 ani. Bărbatul a fost găsit spânzurat în podul casei de către mama fetei, la ora 9 dimineaţa.

Femeia s-a întors de la serviciu, din schimbul de noapte, şi a rămas îngrozită când şi-a găsit fata plină de vânătăi şi umflături pe faţă, de la bătaia încasată, iar pe bărbatul cu care trăia de mai bine de 10 ani, spânzurat. A chemat imediat o salvare, însă prea târziu.

Fata a fost dusă la spital, unde medicul ginecolog a confirmat violul. Tânăra a declarat anchetatorilor că luni bărbatul a băut întruna, iar noaptea a intrat în camera ei, unde a bătut-o şi a violat-o.

Mama fetei nu a ştiut nimic, deoarece a fost la serviciu, în schimbul III.

Sinucigaşul a lăsat un bilet înainte de a se spânzura în care îşi cere iertare pentru gestul comis şi pentru că a distrus viaţa unui înger.

Vecinii povestesc că bărbatul era un om bun şi că nu a avut niciodată probleme cu poliţia. Locuia împreună cu fata şi cu mama acesteia de mai bine de 10 ani şi muncea în Franţa. Marţi dimineaţa trebuia să se întoarcă în străinătate, dar s-a îmbătat şi a făcut aceste gesturi necugetate şi fatale.

Tânăra a primit îngrijiri medicale şi va beneficia de consiliere din partea unui psiholog.

Tags: spanzurat  viol  tasnad  
5455 vizite
Distribuie pe