Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Invazia Diasporei continuă
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Luni, 6 August 2018

La sfârșitul săptămânii trecute, traficul a fost unul intens în punctele de trecere a frontieriei sătmărene, mai ales la frontiera cu Ungaria. Pentru fluidizarea traficului, atât în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, cât și în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni au fost folosite toate arterele disponibile, în conformitate cu configurația punctelor.

Așadar, numărul persoanelor care au intrat ori au ieșit din țara noastră a fost în creștere față de weekend-ul anterior.

Din punct de vedere statistic, de vineri dimineață, 03 august a.c., și până luni dimineață, 06 august a.c., prin PTF Petea au intrat în România aproape 48.000 de persoane, care au călătorit cu aproximativ 13.000 mijloace de transport.

În aceeași perioadă, numărul cetățenilor care au ieșit din țara noastră a fost de peste 27.000, aceștia călătorind cu 8.000 mijloace.

Și Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni a fost foarte tranzitat în perioada amintită. Prin acest punct au intrat în țara noastră peste 5.000 persoane, cu aproape 2.000 mijloace de transport, în vreme ce pe sensul de ieșire s-au prezentat aproape 7.000 cetățeni, cu peste 2.500 autovehicule.

Reamintim participanților la traficul transfrontalier că au posibilitatea de a accesa în permanență pagina de internet  www.politiadefrontiera.ro, unde aplicația trafic online le oferă informații despre media timpilor de așteptare din punctele de trecere a frontierei, date care sunt actualizate în permanență.

Tags: invazie  diaspora  asediu  petea  urziceni  
1310 vizite
Distribuie pe