Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Criolipoliză în Satu Mare - Slăbește eficient cu Criocuum
Pearl Beauty Center  - Duminica, 26 August 2018

Ai încercat cu disperare să pierzi în greutate de ceva timp și toate eforturile tale au fost în zadar? Vrei să slăbești, dar ai metabolismul lent? Ai încercat prin dietă și nu ai obținut niciun rezultat? Iată de ce ai nevoie!

Criolipoliza este cea mai sigură procedură de îndepărtare a grăsimii subcutanate printr-un tratament rece controlat. În timpul criolipolizei, pacientul va sta întins în mod confortabil pe o canapea specială de la salon.

Despre criolipoliză este important de aflat:

-         Tratamentul rece acționează strict asupra celulelor adipoase.

-         Tratamentul este aprobat de FDA.

-         Tratamentul nu afectează țesuturile din jurul depozitelor de celule adipoase, nervii, vasele de sânge, fibrele musculare și nici organele.

-         Având în vedere faptul că procedura este neinvazivă, este clar că nu apar deloc cicatrici vizibile după aplicarea tratamentului.

Când este recomandată criolipoliza cu Criocuum? Procedura de criolipoliză este utilă:

-         Persoanelor care au un grad de obezitate

-         Celor care nu reușesc să slăbească prin sport și diete

-         Persoanelor care au colăcei de grăsime în zona abdomenului sau pliuri de grăsime în alte zonele ale corpului (mai ales pe șolduri, abdomen, în jurul taliei, zona fesieră)

-         Femeilor cu celulită

-         Femeilor care au pielea flască

-         Persoanelor cu anumite tulburări ale țesutului adipos.

 Slăbește eficient cu Criocuum la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center

Criocuum este un dispozitiv performant care a fost creat în mod special pentru eliminarea definitivă a grăsimii subcutanate, de compania TermoSalud din Spania. Aceasta reprezintă cel mai bun producător din lume în domeniul aparaturii performante pentru tratamentul cosmetic și de înfrumusețare profesional. Echipamentul Criocuum este cel mai performant aparat de criolipoliză din oferta BeautyOne.

Criolipoliza cu dispozitivul Criocuum – Beneficii:

-         Este cea mai sigură și cea mai eficientă procedură din lume pentru eliminarea grăsimii corporale prin tratament la rece.

-         Poate înlocui cu succes liposucția chirurgicală.

-         Tratamentul se face fără anestezie, fără incizii, fără durere.

-         Nu  există riscuri și nici complicații.

-         Procedura nu necesită o pregătire specială.

-         Se fac 1-3 ședințe de terapie, la interval de 21-28 de zile.

Ce efect are terapia de criolipoliză cu Criocuum în Satu Mare?

Procedura este sigură, aparatul este performant, se folosește un aplicator special care acționează asupra pliului cutanat pe zona de tratament. Acesta răcește în mod controlat pielea, până la temperatura de minus 10 grade Celsius.

Efectul tratamentului la rece (care se aplică timp de aproximativ o oră) este cel de reducere al numărului de celule de grăsime. Rezultatele se văd după aproximativ 2 luni. Stratul de țesut adipos se reduce cu până la 45%.

Din data de 1 Octombrie 2018 poți face tratamentul de criolipoliză la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre acest tratament.

Vino la salonul Pearl Beauty Center pentru a profita de un program eficient de slăbire – criolipoliza cu aparatul Criocuum. Vei fi uimită de eficiența acestui aparat. Prin tratamentul rece aplicat pliurile de grăsime nu au nicio șansă! În plus îți poți reduce și celulita dacă apoi faci și un tratament cu dispozitivul Eximia HR77 Platinum. Dacă te numeri printre clienții fideli vei avea reduceri substanțiale la tratamente.

Poți ridica gratuit catalogul cu prețuri la noi la salon, pe strada Avram Iancu, nr.58, cu intrare de pe strada Andrei Mureșanu, nr.23. Catalogul conține și informațiie exclusiviste care nu sunt prezentate pe site.
863 vizite
Distribuie pe