Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Credincioșii de toate cultele îndeamnă la participarea la referendum
Florin Răchitan  - Duminica, 30 Septembrie 2018

Sute de sătmăreni au participat duminică după-amiaza la un miting de amploare organizat de Coaliția pentru Familie cu scopul de a susține participarea și votul pozitiv la referendumul ce va avea loc în week-endul următor.

La eveniment au fost prezenți membri ai tuturor comunităților religioase reprezentative ale județului Satu Mare, cu preoții și pastorii lor, care s-u rugat și au cântat împreună.

Fără a dori să politizeze evenimentul, senatorul Gabriel Leș, membru al uneia dintre comunitățile neoprotestante, a vorbit despre importanța apărării valorilor familiei și neamului.

”Cel mai important este să încercăm să apărăm valorile familiei, tradiția, neamul nostru. Cu asta ne-am identificat de-a lungul istoriei. Acest referendum este cea mai democratică formă de exprimare a unui popor. Este un referendum propus de cetățeni, nu este un referendum politic. Aproape trei milioane de oameni au semnat pentru organizarea acestui referendum. În ceea ce mă privește, sunt pro, apăr valorile familiei, astfel încât viitorul copiilor noștri să fie asigurat, vizavi de moralitatea care ne-a caracterizat întotdeauna” - a declarat senatorul Gabriel Leș.

Tags: miting  referendum  familie  satu mare  
1531 vizite
Distribuie pe