Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Fetiţă de doi ani, opărită cu ceai fierbinte
Penina Cirţ  - Joi, 9 Iulie 2009

O fetita de doar 2 ani si jumatate a fost oparita cu apa fierbinte pe aproximativ 35% din suprafata corpului, dupa ce o oala cu ceai fierbinte a cazut peste ea. Fratele mai mic, in varsta de 1 an, a fost si el oparit la mâna.

 

Micuta este internata pe sectia Reanimare din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Satu Mare, în stare critica.

 

Accidentul a avut loc miercuri dupa amiaza, când micuta de doar 2 ani si jumatate s-a jucat pe lânga aragaz, moment în care oala cu ceai fierbinte a cazut peste fetita si peste fratele ei mai mic.

 

Potrivit medicilor de la Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, fetita a suferit arsuri de gradul II pe 35% din suprafata corpului, pe torace, trunchi, membre inferioare si superioare, iar baietelul a fost ars la antebratul stâng.

 

Copiii locuiesc într-o casa sociala împreuna cu mama lor şi cu alte cinci persoane adulte, în doua camere. Vecinii spun ca mama lor este neglijenta si se prostitueaza, obisnuind sa  îsi închida copiii în casa si sa plece fara sa îi pese ca acestia trebuie hraniti si spalati.

 

Tatal copiilor este închis pentru furt calificat de cinci luni de zile, singura sursa de venit fiind alocatia pentru copii, de aproximativ 5 milioane lei vechi.

 

Directia pentru Protectia Copilului Satu Mare a deschis o ancheta în acest caz. Daca mama copiilor va fi gasita vinovata pentru neglijenta, aceştia vor fi dati în plasament în regim de urgenta.

 

În prezent, starea de sanatate a micutei de 2 ani si jumatate este stabila. Totusi, potrivit medicilor, starea de sanatate se poate modifica în functie de imunitatea corpului, într-un asemenea caz existând chiar riscul decesului.

Tags: fetita  oparita  ceai  
1958 vizite
Distribuie pe