Locale Altele
Vineri, 1 Decembrie 2023
Vin, 1 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Centru de zi pentru copii defavorizați, deschis într-o veche centrală termică reabilitată de o asociație ortodoxă
Prefectura Satu Mare   - Marti, 23 Octombrie 2018

De azi, copiii defavorizaţi din Satu Mare vor avea un motiv în plus de bucurie, de alinare şi de sprijin.
Centrul de zi pentru copii ʺSfânta Tatianaʺ şi-a deschis porţile după mai mulţi ani de muncă asiduă a Asociaţiei ʺSfântul Acoperământ al Maicii Domnuluiʺ şi a voluntarilor.

Proiectul a fost realizat în fosta centrală termică din cartierul Micro 15, Aleea Trotuş, numărul 2. Centrul desfăşoară activităţi de consiliere psihologică şi sprijin pentru părinţi şi copii, educaţie parentală, program de ajutor la teme, activităţi creative şi recreative pentru copii şi sprijin material pentru familii.

Scopul proiectului este de a asista şi educa copiii proveniţi din medii defavorizate pentru o bună integrare în societate şi pentru prevenirea abandonului şcolar.

“Copiii sunt mâinile cu care putem să atingem cerurile spunea un preot în urmă cu mai bine de 100 de ani. Cam asta cred ca ați făcut dumneavoastră cei care ați contribuit la realizarea acestui proiect, ați atins pentru o clipă cerul. Și asta o să faceți cei care veți sprijini pe viitor funcționarea acestui centru. Vă felicit din suflet și vă doresc mult succes!”, le-a transmis prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip.

Tags: centru de zi  inaugurare  
2040 vizite
Distribuie pe