Locale Altele
Sambata, 29 Ianuarie 2022
Sam, 29 Ian 2022
Descoperă sănătatea prin masajul reflexoterapeutic cu Delia Pintea
Pearl Beauty Center  - Duminica, 4 Noiembrie 2018

Scapă de stres, durere și boli prin reflexoterapie! Această metodă de masaj terapeutic este extrem de eficientă în relaxarea corpului și a minții, în combaterea stresului, restabilirea energiei și a echilibrului biologic al corpului.

Reflexoterapia este un tratament pentru orice persoană, indiferent de vârstă, pentru toți cei care doresc să-și mențină sănătatea o perioadă îndelungată de timp.

Reflexologia ajută în tratamentul multor probleme de sănătate

Toată lumea vrea să scape de afecțiuni, boli, suferințe fizice și psihice. Ce e de făcut? Prin această terapie extrem de sigură și cu un minim de contraindicații, se pot elimina numeroase probleme de sănătate.


Reflexoterapia reușește prin masaj și presiune asupra punctelor-cheie, asupra punctelor și zonelor reflexe de pe talpa piciorului (care corespund cu poziții relative ale glandelor, organelor, structurilor corpului) să ofere corpului următoarele beneficii:

-         Eiminarea stresului, tensiunii musculare, relaxarea, calmarea nervilor

-         Îmbunătățirea activității sistemului nervos

-         Îmbunătățirea circulației sangvine și limfatice

-         Reducerea insomniei, îmbunătățirea calității somnului

-         Prevenirea și vindecarea multor afecțiuni și boli

-         Ameliorarea durerilor de cap, de burtă, artritice, reumatice

-         Sprijinirea activității sistemului digestive

-         Eliminarea modificărilor cutanate, chiar și a acneei

-         Îmbunătățirea activității inimii, a sistemului circulator

-         Stimularea procesului de eliminare a toxinelor din organism

-         Oxigenarea mai bună a țesuturilor

-         Îmbunătățirea stării de sănătate a organismului în general

Delia Pintea este specialist în reflexoterapie, masaj medical și refacere, lucrează la Salonul Pearl Beauty Center și Clubul Sportiv CSM.  

Are o experiență de 7 ani în reflexoterapie și alte domenii, a lucrat la mai multe cabinete, clinici, cluburi sportive, a ajutat persoane cu întinderi, rupturi musculare, afecțiuni, semipareze, spondiloze, hernie de disc, probleme hormonale, depresii și altele, având rezultate excepționale.

În prezent lucrează la Clubul Sportiv CSM și este și specialist la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare în tratamente de:

-         Reflexoterapie

-         Remodelare corporal

-         Împachetări corporale

-         Criolipoliză

-         Probleme de celulită

După cum a declarat Delia Pintea, tratamentele de la salon sunt profesionale, folosesc aparate de ultimă generalție, iar echipa de aici este alcătuită din specialiști terapeuți care combină comportamente sănătoase cu tehnologia avansată și astfel oferă tratamente sigure, de eficiență excepțională.

Un lucru important pentru clienți este legat de confort, acesta este excelent, tratamentele NU produc durere, iar fiecare client pleacă de la salon cu zâmbetul pe buze.

Te invităm la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a lua gratuit catalogul de servicii și prețuri. La salon se fac frecvent promoții, oferte, se dau vouchere, se oferă întotdeauna servicii premium, de calitate, la prețuri accesibile. Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutăți.

Adresa salonului Pearl Beauty Center este Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23. Programări la telefon 0756045282.

1637 vizite
Distribuie pe