Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Scapă de grăsime cu ajutorul Criolipolizei
Pearl Beauty Center  - Luni, 5 Noiembrie 2018

Senzațional de aflat! Ce își dorește o femeie? Desigur...foarte multe. Dar printre dorințele ei se află una foarte importantă – să aibă o siluetă frumoasă.

În fiecare dimineață femeile se privesc în oglindă și poate unele dintre ele nu sunt foarte mulțumite de felul cum arată. Unele sunt triste că au talia prea groasă, acumulări de grăsime pe coapse, colăcei în jurul abdomenului, acumulări de țesut adipos la spate, etc. Șirul defectelor poate continua, mai ales în cazul femeilor pretențioase, pentru care aspectul corpului contează.

La toate acestea există o rezolvare excepțională! Prea frumos să fie adevărat? Nici vorbă! Specialiștii terapeuți de la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare recomandă tratamentele de criolipoliză cu aparatul Criocuum.

Acest aparat a fost produs de compania spaniolă TermoSalud, care este considerată una dintre cele mai bune în producerea de aparatură performantă pentru saloanele de înfrumusețare. Aparatul dispune de tehnologie avansată, este cel mai bun aparat de criolipoliză din oferta BeautyOne, cel mai bun importator de aparatură hi-tech din România.

Ei bine, dacă vrei să ai o siluetă mai frumoasă, te invităm la Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare. Acum poți scăpa de grăsime cu ajutorul criolipolizei, slăbești și îți reduci stratul de țesut adipos cu până 45% în doar 1-3 ședințe de terapie.

Criolipoliza poate înlocui liposucția chirurgicală, este o procedură non-invazivă, care nu produce deloc durere. Se aplică pe abdomen, fese, spate, suprafața interioară a coapselor, șolduri, umeri, în general în zone unde există depozite de celule adipoase.

Specialistul terapeut de la salon este Delia Pintea, are o experiență de 7 ani și în alte domenii: reflexoterapie, masaj medical și refacere. Delia Pintea lucrează și la Club Sportiv CSM și la noi la salon, ca specialist în împachetări corporale, criolipoliză, remodelare și probleme de celulită.

Terapeutul examinează zona de tratament, pregătește suprafața pentru terapie, apoi aplică dispozitivul prin care se prinde pliul cutanat și se realizează o răcire localizată a acestuia, la -10 grade Celsius. Procedura nu provoacă niciun disconfort, doar o senzație de rece și de amorțire ușoară pe zona respectivă. După terminarea tratamentului se poate relua activitatea zilnică.

Criolipoliza este contraindicată femeilor însărcinate sau care alăptează și persoanelor alergice la frig. Acest tratament oferă rezultate impresionante, care persistă în timp. Asta nu înseamnă că nu mai trebuie să fii activ, să faci puțin sport și să fii atentă la alimentație.

Criolipoliza este soluția ideală pentru remodelarea siluetei. Această metodă a fost aprobată FDA (US Food and Drug Admistration are autoritatea legală în reglementarea medicamentelor, produselor cosmetice, alimentare, instrumentelor și aparaturii medicale).

Te așteptăm cu drag la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare, te poți programa gratuit. La noi toate serviciile sunt premium, destul de frecvent se fac promoții și oferte avantajoase. Dacă te vei număra printre clienții fideli, vei beneficia de reduceri semnificative la tratamente.

Îți oferim cadou și un catalog cu produse, pe care îl poți ridica la noi la salon, pe Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045282.
869 vizite
Distribuie pe