Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Vrei o piele catifelată fără să mergi lunar la epilat? Descoperă metoda!
Pearl Beauty Center  - Sambata, 10 Noiembrie 2018

Tot mai multe femei renunță la metodele de epilare cu ceară și aleg epilarea definitivă cu laser. De ce? Pentru că sunt încântate de rezultatele acestei terapii avansate și preferă să scape de părul nedorit de pe corp fără durere.

Multe femei folosesc dispozitive electrice de epilare, dar sunt nemulțumite pentru că aceastea produc iritații pe piele și foliculită. Aceste probleme sunt deranjante și le fac să caute alte metode alternative la astfel de aparate.

Deja s-au convins de faptul că nu este bine să aleagă epilarea cu ceară pentru că este și mai dureroasă, iar în plus aceasta are și alte dezavantaje care sunt și mai supărătoare: iritarea pielii, inflamații, mici arsuri, infecții ale porilor deschiși, reducerea elasticității pielii, creșterea firelor de păr sub piele.

Există o soluție ideală! Alegerea tratamentelor de epilare definitivă cu laser, epilarea fără durere, epilarea care oferă rezultatele așteptate și care se face cu aparate ce au tehnologii avansate.

Epilarea definitivă cu laser la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center

Acum poți scăpa de părul nedorit de pe corp cu un aparat performant cu tehnologie avansată ELOS numit eLase LHR cu mod de operare MOTIF.

Deja această metodă de epilare definitivă cu laser a devenit tot mai populară, mai ales în străinătate. Acest aparat este cel mai performant din oferta BeautyOne. Cu aparatul eLase LHR poți obține rezultatele pe care ți le dorești, iar tratamentul este sigur, rapid, confortabil, fără durere. Acest sistem laser este creat de Syneron Candela – lider mondial în producerea aparatelor de estetică medicală.

În mod sigur a fost creat special pentru epilarea definitivă și în scopul de a preveni deteriorarea pielii. Specialiștii garantează faptul că aparatul realizează un tratament non-invaziv și nu există riscul să apară daune secundare la nivelul pielii.

Epilarea definitivă cu laser nu este periculoasă, nu este dureroasă, nu produce niciun disconfort stresant pielii.

Avantaje:

Cu epilarea cu laser cu aparatul eLase LHR poți scăpa de 95% din părul de pe zona de tratament.

În doar 3 ședințe de tratament îți reduci semnificativ foliculita pe care poate ai dezvoltat-o în timp din cauza altor tratamente de alt tip. Această terapie de la noi de la salon poate reduce foliculita cu 50%.

La bărbați, epilarea cu laser este eficientă, reduce părul în proporție de cel puțin 75%.

La aparatul de epilare cu laser eLase LHR, tehnologia ELOS oferă rezultate uimitoare pe toate tipurile de piele. Tratamentele sunt eficiente și la nivel facial și corporal. Tehnica implică și un efect de răcire care nu deteriorează țesuturile adiacente, le protejează și astfel este redus disconfortul, respectiv durerea, ce ar putea să apară în cazul epilării.

Crezi că epilarea cu laser este prea scumpă? Vei vedea că nu este atât de costisitoare în timp și că beneficiile acestei metode te vor convinge că ai făcut alegerea potrivită.

Tratamentele cu acest aparat de epilare nu sunt scumpe, deși la prima vedere ai crede asta. Te invităm la salon pentru a te convinge singură de ce tratamentele sunt atât de eficiente, de ce prețul lor este justificat.

Cu siguranță ai observat că tratamentele ieftine sunt mai puțin performante și au rezultate care nu durează în timp. Dacă alegi un tratament ieftin și ești nevoită să-l repeți de mai multe ori pentru a obține rezultatele dorite, vei vedea că te costă mai scump.

Desigur alegerea îți aparține. Tu decizi dacă alegi un tratament durabil, eficient dar care nu este costisitor pe termen lung, sau optezi pentru un tratament ieftin, dar care nu oferă rezultate durabile.

Te invităm la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center pentru a te convinge de beneficiile unui tratament de epilare definitivă laser cu aparatul eLase LHR cu tehnologie ELOS. Toate tratamentele de la acest salon sunt: non-invazive, sigure, eficiente, atestate medical.

La salon vei primi și catalogul cu produse și prețuri iar dacă te vei număra printre clienții fideli poți avea reduceri substanțiale la tratamente.

Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre tratamente, promoții, oferte, vouchere. Programarea se face în mod gratuit.

Adresa este: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045283.
762 vizite
Distribuie pe