Locale Altele
Miercuri, 19 Mai 2021
Mie, 19 Mai 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pompierii au organizat activități preventive cu ocazia „Zilei Informării Preventive”
ISU „Someș” Satu Mare  - Marti, 13 Noiembrie 2018

Declarată Ziua Informării Preventive, ziua de Marți -13 noiembrie 2018 a constituit un nou prilej pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş”al Judeţului Satu Mare de a organiza activităţi cu caracter preventiv, care să contribuie la creşterea gradului de informare a cetăţenilor cu privire la măsurile care trebuie respectate în vederea prevenirii producerii unor situaţii de urgenţă, la pericolul la care sunt expuşi prin utilizarea necorespunzătoare a diferitelor surse de energie şi la comportamentul pe care trebuie să îl adopte în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

În seria activităţilor dedicate acestei ocazii, inspectorii de prevenire au organizat astăzi puncte de informare preventivă în mai multe locuri cu afluență de cetățeni de pe raza județului, activități și lecții deschise la unități de învățământ unde elevilor le-au fost prezentate și distribuite o serie de materiale informative.

Începând cu anul 2011, sub sloganul „Preveniți ghinionul!”, I.S.U. Satu Mare desfășoară diverse activități de informare preventivă de fiecare dată când data de 13 este într-o zi de marți.

Tags: pompieri  activitati  prevenire  
439 vizite
Distribuie pe