Locale Altele
Joi, 24 Iunie 2021
Joi, 24 Iun 2021
Criolipoliza te ajută să slăbești la Pearl Beauty Center!
Pearl Beauty Center  - Marti, 13 Noiembrie 2018

Din fericire acum există aparatul Criocuum prin care se fac tratamente de Criolipoliză. Acest aparat a fost conceput pentru eliminarea efectivă a grăsimilor nedorite în diferite zone corporale.

Criocuum a fost produs în Spania de compania TermoSalud – cel mai bun producător de aparatură performantă de înfrumusețare din lume.

Criocuum este cel mai bun aparat de criolipoliză din oferta BeautyOne. Despre BeautyOne se știe că este un importator renumit de aparatură hi-tech pentru saloanele cosmetice din România.

Marele avantaj oferit de acest aparat este că folosește o tehnologie avansată prin care realizează înghețarea grăsimilor, de exemplu a grăsimilor încăpățânate de la nivelul abdomenului, care produc formarea colăceilor din jurul taliei. Rezultatele finale sunt uimitoare.

Atunci când faci acest tratament simți doar o ușoară senzație de aspirație a pliului de grăsime în aplicatorul dispozitivului și apoi o senzație de rece. Temperatura va ajunge treptat la – 10 grade Celsius, de aceea senzația atunci va fi un pic mai rece. Celulele adipoase sunt sensibile la rece și vor îngheța treptat la această temperatură, iar apoi fiind distruse, vor fi eliminate din organism prin metabolism.

Vei avea rezultate foarte bune imediate, iar după câteva săptămâni rezultatele vor fi și mai bine evidențiate, pentru că celulele adipoase se elimină treptat din organism. Criolipoliza permite tratamente rapide, complet neinvazive, confortabile, de reducerea grăsimilor.

Slăbești rapid prin împachetările corporale  Bruno Vassari la Pearl Beauty Center!

Aceste împachetări corporale se realizează cu produse profesionale Bruno Vassari și ajută la reducerea țesutului adipos și a celulitei.

Bruno Vassari a fost considerat de specialiștii esteticieni "Cel mai bun brand de cosmetice profesionale al anului 2017".

Te invităm la Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare să încerci aceste tratamente de remodelare a siluetei. Te asigurăm că vei fi mulțumită de clasa și rezultatele acestor tehnologii avansate. Ne dorim ca aceste tratamente să fie cunoscute de cât mai mulți oameni din România. Este o plăcere pentru noi atunci când vedem clienții noștri mulțumiți de rezultate, fericiți că au folosit astfel de terapii de ultimă generație.

La salon vei primi și catalogul cu produse și prețuri. Dacă te numeri printre clienții fideli poți avea reduceri substanțiale la tratamente.

Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre tratamente, promoții, oferte, vouchere. Ne găsești și pe Facebook și pe site. Programarea la o consultație se face în mod gratuit.

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045282
850 vizite
Distribuie pe