Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Arborarea festivă a drapelului național la Căuaș, cu ocazia Centenarului Unirii
SM Online  - Miercuri, 21 Noiembrie 2018

La Căuaș va avea loc vineri, cu onoruri militare, ceremonia de arborare a Drapelului României cu ocazia Centenarului.

Astfel, avem deosebita placere de a va invita sa fiti alaturi de noi la acest moment solemn si atat de profund pe toti cei care iubiti comuna noastră, indiferent daca aveti sau nu rădăcini aici.

Ceremonia de arborare va fi condusă de către primarul comunei Căuaș, Roka Marius. La eveniment vom avea mai mulți invitați de seama din județul Satu Mare, oameni politici, reprezentanti ai Prefecturii Si CJ Satu Mare, ai IJP, IJJ, ISU Satu Mare și reprezentanți ai mass-media.

As dori pe această cale să multumesc tuturor celor care sau implicat în realizarea acestui proiect, respectiv domnișoarei ministru Bran Ioana, domnului Adrian Micle – consilier local la Satu Mare și fiu al satului, Primăriei si Consiliului Local Căuaș, Parohiei Ortodoxe Căuaș – pr. Vezentan Ciprian, doamnei secretar Cireap Loredana Maria, soacrei mele Lenuța Chiș pentru drapel, Ionica Vonica si Remus Vida, domnului colonel Popa Ovidiu - comandantul IJJ SM, care va asigura garda de onoare, Marius & Geanina Maier (știu ei pentru ce), Domide Ovidiu pentru transportul catargului și, nu în ultimul rând, celor care se ocupa de montarea catargului - Iuliu Nagy si Oros Alexandru, tuturor celor cărora le pasă – RESPECT.

Imnul de stat al României va fi intonat de către tânărul, dar extrem de talentatul nostru consătean taragotist – Casian Cristutiu.

În speranța că la acest moment solemn si unic veți fi alături de noi în număr cât mai mare, va multumim anticipat si va așteptăm cu drag!

Cu stimă si respect deosebit,
Florin Mulcuțan - fiu al satului

731 vizite
Distribuie pe