Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A dipărut de acasă
Poliția Satu Mare  - Joi, 22 Noiembrie 2018

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare caută un bărbat, de 29 de ani, care a plecat de la domiciliul său, din localitatea Odoreu și nu a mai revenit.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că PETCA MARIUS, de 29 de ani, din localitatea Odoreu, a dispărut de la domiciliu la data de 3 / 4 noiembrie a.c. şi nu a mai revenit până în prezent. 

Semnalmente: înălţime de aproximativ 1,75 – 1,80 m, greutate de aproximativ 80 kg, păr castaniu, ochi verzi, față ovală, 3 – 4 cicatrici postoperatorii la cap partea stângă, una dintre ele se extinde până pe gât.

La momentul dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat cu o bluză de culoare gri, vestă fâș de culoare albastru închis, pantaloni de culoare neagră cu elastic pe lateral și adidași de culoare negru-gri din pânză cu talpa albă.  

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.   

Tags: marius petca  disparut  odoreu  
1177 vizite
Distribuie pe