Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
Femeile liberal-democrate au dus cadouri copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă
Florin Răchitan  - Joi, 6 Decembrie 2018

Doamnele și domnișoarele din Organizația Femeilor Liberal-Democrate l-au ajutat pe Moș Nicolae să ducă multe cadouri copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Satu Mare, iar bucuria sinceră de pe fețele lor a fost cea mai frumoasă recompensă pe care au primit-o pentru acest gest.
OFLDE le-a oferit copiilor dulciuri și jucării, dar și aparatură necesară activității educative, iar, la rândul lor, copiii pregătiți de profesoara educator Mirela Camelia Covaci și psihopedagogul Paraschiva Papai, le-au așteptat pe vizitatoare cu mici cadouri artizanale realizate de ei înșiși, care le vor decora pomii de Crăciun.

”Gesturile mici, făcute din suflet, te îmbogățesc pe tine în primul rând, iar mai apoi alină inimile celorlalți. Bucuria de a dărui este infinită când nu vine cu pretenția de a fi felicitat. Bucuria de a dărui aduce lumină și liniște sufletească!” – a declarat președintele Organizației Județene a Femeilor Liberal-Democrate, Andrea Bologa.

”Mulțumesc colegelor mele din Organizația de Femei ALDE Satu Mare pentru că am reușit să aducem azi bucurie....emoție... la copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă” – a declarat, la rândul ei, lidera pe municipiu a OFLDE Satu Mare, Marcela Papici.

Tags: cadouri  femei  alde  
732 vizite
Distribuie pe