Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Csehi Arpi se însoară! Transmiteţi-i felicitări!
Florin Răchitan  - Luni, 20 Iulie 2009

Preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, ultimul holtei din conducerea judeţului, este pe cale să renunţe la burlăcie, fiind prins în mrejele fermecătoare ale unei frumoase funcţionare de la APIA.

 

Mirii vor spune „Igen” sâmbătă, în faţa primarului Iuliu Ilyes, după care va urma cununia religioasă la o biserică reformată şi nunta la un local din municipiul Satu Mare.

Surpriza este că tinerii însurăţei vor mai avea parte de o a doua nuntă, la Zalău, oraşul natal al miresei, la exact o săptămână după cea din Satu Mare.

 

Ajuns la conducerea judeţului Satu Mare în urma primului scrutin cu voturi obţinute direct de la populaţie, Csehi Arpad, alintat Arpi de toată lumea, s-a descurcat până acum admirabil în vremuri de criză, administrând cu responsabilitate puţinii bani de pe fundul sacului din bugetul judeţului şi făcând neobosit naveta la Bucureşti pentru a mai stoarce nişte fonduri de la guvernanţi, fiind familiarizat şi cu proiectele europene care asigură surse suplimentare de venituri pentru judeţ.

 

Este respectat şi admirat de colaboratorii din toate taberele politice, asigurând echilibrul în confruntările din ce în ce mai intense din Consiliul Judeţean, şi a reuşit să-şi impună autoritatea în Palatul Administrativ fără metehne dictatoriale, doar cu bun-simţ şi vorbă bună.

 

SM Online îi urează „Casă de Piatră”, dorindu-i să se descurce şi în viaţa familială la fel ca în jungla administraţiei publice!

Tags: csehi arpad  nunta  felicitari  
2884 vizite
Distribuie pe