Locale Altele
Joi, 8 Decembrie 2022
Joi, 8 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
În prag de sărbători, polițiștii sătmăreni au ajutat familiile nevoiașe
Poliția Satu Mare  - Vineri, 21 Decembrie 2018

Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, este timpul darurilor, al copilăriei revenite şi al speranţelor împlinite. Este sărbătoarea inimii deschise. E cea mai frumoasă perioadă din an, e luna magică. E luna când toți îl merită pe Moș Crăciun.


Din acest motiv polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare au sprijinit Asociația „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” din municipiul Satu Mare, în cadrul căreia funcționează și Centrul de zi „Sfânta Tatiana”, pentru a aduce bucuria Crăciunului în casele a 60 de familii, respectiv a celor aproximativ 100 de copii, pro­veniți din medii defavorizate.

Polițiștii au donat produse alimentare pentru a ajuta familiile nevoiașe și copiii să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă și pentru a aduce zâmbetul pe buzele lor.


De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare s-au implicat într-o cauză nobilă, o cauză comună – de a ajuta pe cei mai trişti, de a da o mână de ajutor oamenilor care au nevoie cu adevărat de noi, și au strâns bani pentru a ajuta o familie monoparentală cu 3 copii din municipiul Satu Mare să își plătească chiria și cheltuielile, întrucât riscau să ajungă în stradă și totodată au cumpărat și donat lemne de foc pentru o familie cu 11 copii din localitatea Tătărești.

Tags: donatie  politisti  familii nevoiase  sarbatori  
1203 vizite
Distribuie pe