Locale Altele
Miercuri, 23 Iunie 2021
Mie, 23 Iun 2021
Sfaturile pompierilor sătmăreni pentru seara de Valentine’s Day, dacă nu doriți s-o petreceți cu ei ;))
ISU Someș Satu Mare  - Joi, 14 Februarie 2019

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare a postat pe pagina de Facebook a instituției câteva sfaturi utile pentru cei care se pregătesc pentru cina romantică din seara de Valentine’s Day și își doresc flăcări doar în inimi, nu pe fața de masă sau perdele.

Pregătiți o seară romantică?... Nu vrem să stricăm romantismul, dar dacă nu doriți să petreceți alături de noi, vă rugăm să țineți cont de câteva sfaturi când faceți „decorul”!

Flacăra unei lumânări este mică, dar asta nu înseamnă că nu trebuie tratată cu seriozitate:

- Asiguraţi-vă că lumânarea sau candela stă vertical şi că este fixată într-un suport special destinat, astfel încât să nu cadă sau, în cazul lumânărilor, să lase să cadă picături de ceară fierbinte.
- Nu lăsaţi lumânările sau candelele aprinse dacă trebuie să părăsiţi încăperea. Cel mai bine este să le stingeţi pentru a evita producerea unui incendiu în lipsa dumneavoastră. Stingeţi întotdeauna lumânările sau candelele, înainte de a le muta.
- Amplasaţi întotdeauna lumânările sau candelele pe o suprafaţă netedă rezistentă la căldură. Vasele metalice în care sunt fixate lumânările sau candelele pot topi suprafeţele din material plastic pe care sunt aşezate (cum ar fi marginea vănii).
- Nu vă aplecaţi asupra lumânărilor sau candelelor – s-ar putea să vă ia foc părul sau hainele.
- Nu amplasaţi lumânările sau candelele aprinse foarte aproape de tot ceea ce se poate aprinde uşor (mobilier, perdele, ziare).
- Aveţi grijă să nu amplasaţi lumânările sau candelele aprinse în locuri unde pot ajunge copiii şi animalele, pentru a nu le răsturna şi provoca incendii.

O seară cât mai frumoasă!

Tags: sfaturi  cina  romantica  pompieri  
408 vizite
Distribuie pe