Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Mare deschidere Reserved și Kik la Shopping City, cu petreceri, promoții și concursuri cu premii
SM Online  - Joi, 21 Februarie 2019

Shopping City Satu Mare continuă inaugurarea de branduri unice în oraș, cu primele magazine Reserved și Kik din Satu Mare.


Parte a grupului LPP, Reserved își va deschide porțile pentru sătmăreni pe 22 februarie, iar o zi mai târziu îi așteaptă pe vizitatorii centrului comercial cu o super petrecere. La fel se va întâmpla și în cazul Kik, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania.

Party la Reserved

Pe 23 februarie, începând cu ora 10:00, primii 100 de clienți care fac cumpărături în Reserved vor beneficia de 20% reducere la orice produs achiziționat. Distracția nu se va rezuma, însă, doar la reduceri, atmosfera din magazin va fi una de adevărat party, cu muzică mixată live de către un DJ, un candy bar plin cu bunătățuri și chiar o zonă dedicată celor mici, unde își vor putea picta pe chipuri eroii preferați.

Amenajat pe o suprafață de peste 1.800 de metri pătrați, noul magazin Reserved din cadrul Shopping City Satu Mare este dedicat tuturor pasionaților de fast-fashion, având colecții atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii. Liniile dedicate doamnelor se încadrează în zonele Office, Street Fashion și Young, cele pentru domni în City, Casual și Young, în timp ce micuții vor avea propria linie Kids.

Reduceri, concursuri și multă distracție la Kik

Tot pentru a sărbători primul magazin din Satu Mare, Kik își va aștepta primii clienți într-o atmosferă de carnaval. Grupul de samba Barbarossa va întreține energia și buna dispoziție a vizitatorilor, mascota și clovnul Kik îi vor distra pe cei mici, în timp ce orice achiziție efectuată pe 22 și 23 februarie va fi răsplătită cu o reducere de 10%. Mai mult, aceleași cumpărături înseamnă și o șansă de a câștiga noi premii-instant, la „ruleta norocoasă”.

Cu o rețea de peste 3.500 de magazine în Europa, Kik este o destinație pentru întreaga familie. Clienții vor descoperi un portofoliu extrem de bogat, ce variază de la îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte și accesorii până la jucării, rechizite și produse din categoria home&deco. Mai multe detalii despre cele două magazine unice în Satu Mare pot fi aflate de pe site-ul Shopping City Satu Mare, precum și de pe pagina de Facebook.

Tags: deschidere  kik  reserved  
2027 vizite
Distribuie pe