Locale Altele
Miercuri, 19 Mai 2021
Mie, 19 Mai 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-a deschis magazinul KiK din Shopping City Satu Mare
SM Online  - Vineri, 22 Februarie 2019

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, deschide al treisprezecelea magazin din România, în Shopping City Satu Mare.

Cu o suprafață construită de 485 mp și o investiție totală de peste 200.000 euro, KiK Satu Mare și-a deschis porțile vineri, de la ora 10.00. Clienții care au vizitat magazinul în ziua deschiderii, dar și pe 23 februarie, beneficiază de 10% reducere la toate produsele și se vor bucura de atmosfera energică, pe ritmuri antrenante de samba, de faimoasa mascotă KiK, ruleta norocoasă cu multe premii, dar și de numeroase surprize pentru cei mici.

„Ne-am propus să implementăm un plan îndrăzneț de intrare pe piața din România și am reușit. Am estimat lansarea a 10 magazine și am reușit să deschidem 12 în 2018, un adevărat maraton. Avem o echipă puternic dedicată proiectului, care a făcut ca fiecare eveniment de lansare să fie special. Fiecare magazin KiK oferă în spații generoase produse de calitate, la prețuri avantajoase, ceea ce a atras numeroși consumatori români, iubitori ai binecunoscutului etalon german. Ne bucurăm să aducem de acum calitatea germană și la Satu Mare, primul magazin cu care începem seria deschiderilor din 2019” - a declarat directorul general al KiK România, Raluca Hartmann.

KiK este o destinație pentru întreaga familie. În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru petreceri și diverse produse din categoria home&deco.

Despre KiK

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole pentru casă precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Pentru mai multe detalii, accesați www.kik.eu/ro/companie.

1339 vizite
Distribuie pe