Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Mesajele fondatorilor Pearl Beauty Center la ceas aniversar
Pearl Beauty Center  - Luni, 25 Februarie 2019

Pearl Beauty Center, cel mai modern salon de infrumusetare, a implinit un an de existenta. La ceas aniversar, familia Martocsan, proprietarii si sufletul din spatele Pearl Beauty Center, ne-au transmis gandurile, sperantele, precum si planurile lor pentru anii ce vor urma.

Gyöngyi Martocsan, ne-a marturisit ca pentru ea, Pearl Beauty Center a fost ca bebelusul ei: „Perioada primului an de Pearl Beauty a fost cu certitudine cea mai frumoasa din viata mea, din doua motive: unul a fost lansarea salonului, un vis devenit realitate si cel de-al doilea, implinirea suprema data de faptul ca am devenit mamica unei superbe fetite. 

Cele doua momente m-au transformat radical, m-au maturizat enorm, m-au invatat sa ma transpun in nevoile celor care ne trec pragul, de multe ori mamici si ele ca mine. Astfel ca, multi din cei care ne trec pragul, ajung sa devina mai mult decat clientii salonului, ei devin prietenii si ambasadorii salonului. Pentru anii ce vor urma, ne-am propus sa continuam misiunea de a aduce zambete satmarenilor, de a-i rasfata si a le depasi asteptarile de la prima interactiune cu salonul.”

„Asta am avut in gand si cand am lansat campania de responsabilitate sociala <Transformarea Anului>, prima competitie dedicata mamicilor, în cadrul careia castigatoarea aleasa (in egala masura de fani si de juriu) se va bucura de o transformare completa, urmand indeaproape procedurile noastre, sfaturile de nutritie si recomandarile sportive” - spune managerul salonului, Gyöngyi Martocsan.

Marius Martocsan, investitorul din spatele centrului de infrumusetare ne-a marturisit: „Inainte de lansarea Pearl Beauty Center, aveam convingerea tabu ca pasesc intr-o lume a femeilor, o lume in care un barbat isi face cu greu intrarea. Insa, asa cum cei mai priceputi bucatari, stilisti sunt barbati, asa si pentru mine, domeniul infrumusetarii, al celor mai noi echipamente, al produselor de ingrijire de top a devenit o preocupare constanta. 

Pentru anii ce vor urma, ne propunem sa ne mentinem statutul de cel mai performant  salon de infrumusetare din Satu Mare, oferind servicii exceptionale, depasind asteptarile clientilor nostri de la primul contact cu salonul. Preocuparea mea este de a construi in jurul Pearl Beauty o comunitate activa de femei si barbati, preocupati de nutritie, sport, frumusete, ultimele tehnologii de infrumusetare si intinerire; o comunitate activa, care impartaseste cu drag din expertiza sa si care creste cu fiecare nou membru”.

Clubul are deja 300 de membri si poate fi accesat aici.

Marius este si omul din spatele cifrelor, astfel ne-a anuntat sa ramanem aproape de salon in perioada 1-8 Martie, deoarece in aceasta perioada toate produsele si serviciile salonului vor fi discountate cu 30%.  Toate serviciile cumparate in aceasta perioada vor putea fi realizate pe parcursul a 90 de zile.

O oferta de neratat, tinand cont ca asemenea reduceri vor mai exista abia de Black Friday (la finele anului 2019).

Pearl Beauty Center este unul din saloanele canditate la titlul de Salonul Anului 2019 in Romania. Cu like-ul vostru oferit pe acest link, Pearl Beauty Center poate sa devina cel mai apreciat salon din Romania.

Salonul Pearl Beauty Center va asteapta pe strada Avram Iancu nr.58 (cu intrare de pe strada Andrei Muresanu), de Luni pana Vineri intre orele 08:00-21:00, iar Sambata de la 09:00- 15:00.

862 vizite
Distribuie pe