Locale Altele
Sambata, 22 Ianuarie 2022
Sam, 22 Ian 2022
Satu Mare are șansa de a fi din nou gazda evenimentului Bucurie în Mișcare
Cutezătorii Munților  - Miercuri, 6 Martie 2019

Bucurie în Mișcare este un eveniment sportiv ce se desfășoară la nivel național și care se adresează oricărei categorii de vârstă.

Timp de 2 zile vor avea loc spectacole și jocuri pentru copii, concursuri, demonstrații sportive și de dans, nelipsind nici premiile sau tombola.

Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților provoacă sătmărenii să se implice si impreuna sa aducem acest eveniment si la Satu Mare.

Ce trebuie sa faci: până pe 15 martie poți posta pe pagina personala de Facebook și pe Instagram cel mult 5 poze sau filmulețe pe zi, care să ilustreze bucuria de a face mișcare (postările trebuie să fie publice ca să poată fi validate), etichetează pagina Bucurie în Mișcare și nu uita să menționezi (cu un #) orașul Satu Mare.

32 de orașe intră anul acesta în competiția „Hai în pauza de mișcare”, parte a programului Bucurie în Mișcare, derulat din 2012 de Asociația 11even din Cluj, cu sprijinul Kaufland România. Fiecare persoană care a împlinit 16 ani își poate susține orașul în competiție. Fiecare postare valorează 10 puncte, iar orașele care adună cel mai mare punctaj câștigă un festival Bucurie în Mișcare. Cele 12 festivaluri vor avea loc în perioada mai - iunie și presupun, în fiecare oraș, două zile cu zeci de activități în aer liber, demonstrații și concursuri diverse.

De editia de anul trecut a festivalului Bucurie in Miscare din Satu Mare, s-au bucurat peste 2000 de satmareni de toate varstele.

 

Tags: bucurie  miscare  satu mare  
637 vizite
Distribuie pe