Locale Altele
Duminica, 19 Mai 2024
Dum, 19 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Petrecere ALDE de 8 Martie cu 300 de sătmărence
ALDE Satu Mare  - Sambata, 9 Martie 2019

Nu mai puțin de 300 doamne, domnișoare și însoțitorii lor au participat, la un elegant restaurant din Botiz, la petrecerea ALDE dedicată lor de Ziua Internațională a Femeii.

Oficiile de gazdă i-au revenit președintelui Organizației Județene Satu Mare a Alianței Liberalilor și Democraților, Ovidiu Silaghi, candidat la alegerile europarlamentare, care le-a transmis colegelor de partid un mesaj potrivit evenimentului: ”Să vă păstrați mereu primăvara în suflet”!

La rândul ei, președintele Organizației de Femei ALDE Satu Mare, Andrea Bologa, le-a transmis: ”Nu uitați să fiți fericite, nu încetați să visați, nu renunțați să iubiți și să vă lăsați iubite! Zâmbiti, zâmbetul vostru aduce bucurie și înseninează viata celor ce vă înconjoară și astfel întreaga lume devine mai frumoasă”!

În discursul său de la începutul petrecerii, președintele Organizației Municipale ALDE Satu Mare, Adrian ștef, le-a reamintit importanța alegerilor europene care se apropie, în condițiile în care chiar liderul județean al partidului este unul dintre candidații pe locurile eligibile, astfel că avem șansa ca un sătmărean să ne reprezinte, din nou, la Bruxelles.
Tags: petrecere  alde  8 martie  
1906 vizite
Distribuie pe