Locale Altele
Luni, 3 Octombrie 2022
Luni, 3 Oct 2022
Câştigătorii biletelor VIP la Viking Moto Party
SM Online  - Miercuri, 29 Iulie 2009

În urma tragerii la sorţi, din cei 66 de cititori care s-au înscris la jocul organizat de Satu Mare Online pentru câştigarea unor bilete VIP la Viking Moto Party, trei sătmăreni se pot considera norocoşi.

Aceştia sunt Anita Lihor, Adrian Matus şi Tiberiu Vavrek.

 

Ei au fost anunţaţi deja prin e-mail şi urmează să primească instrucţiunile necesare pentru ridicarea premiului, care le permite accesul în toate cele trei zile în care se va desfăşura evenimentul de la Petreşti, în perioada 30 iulie – 1 august.

 

Clubul sătmărean de motociclişti „Viking” a făcut deja o tradiţie din întâlnirea anuală a motocicliştilor din această zonă a ţării, dar şi de peste hotare, iar tradiţia nu va fi întreruptă nici în acest an.

 

În perioada 30 iulie – 1 august, la Petreşti se va desfăşura cea de-a V-a ediţie a Viking Moto Party, eveniment care va reuni „crema” bikerilor din Ardeal, Ungaria, Slovacia şi Germania.

 

În cele trei zile ale petrecerii, pe scenă vor urca trupe rock din Cluj, Sibiu, Satu Mare şi Ungaria, invitatul de onoare fiind Pataki Attila de la EDDA.

 

Cascadorul Angyal Zoltan va prezenta un show captivant pe două roţi, dar din program nu vor lipsi nici striptease-ul feminin, show-ul erotic, concursul de tricouri umede, competiţiile de tras frânghia, de rostogolit butoaie şi alte trăsnăi specifice evenimentelor de acest gen.

Tags: bilete  viking  moto  party  
2561 vizite
Distribuie pe