Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Marș de protest al ”Vestelor Albastre” de la Electrolux. Restricții de circulație în centrul Sătmarului.
Florin Răchitan  - Miercuri, 20 Martie 2019

Așa cum anunțaseră încă de la începutul grevei ce durează deja de două săptămâni, muncitorii de la compania Electrolux vor organiza joi un marș de protest prin centrul municipiului Satu Mare, din fața fabricii de pe Calea Traian până în fața Prefecturii din Piața 25 Octombrie.

Greviștilor sătmăreni li se vor alătura și sindicaliști sosiți la Satu Mare din mai multe județe ale țării, iar organizatorii le-au cerut tuturor să poarte veste sau banderole de culoare albastră, după ”moda” lansată de sindicaliștii de la Cartel Alfa, inspirați de Mișcarea Vestelor Galbene din Franța.

Marşul se va desfăşura între orele 09.30-10.00, pe traseul Calea Traian – I.C. Brătianu – Piaţa Libertăţii – Pasajul Coposu - Piaţa 25 Octombrie. Pe timpul marşului, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseul de deplasare şi pe străzile adiacente acestuia.

Jandarmeria Satu Mare va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona de desfăşurare a adunării publice, dar şi pe traseul de deplasare al participanţilor.

Tags: mars  protest  electrolux  
1076 vizite
Distribuie pe