Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Vikingii ne-au invadat pe motoare
Florin Răchitan  - Sambata, 1 August 2009

O dată pe an, cea mai curată şi mai cochetă comună din judeţ, Petreşti, se confruntă cu o adevărată invazie zgomotoasă a motocicliştilor sosiţi din toate colţurile ţării, dar şi din străinătate, la tradiţionala întâlnire organizată de Viking Moto Club.
 

 

Aşa s-a întâmplat şi la sfârşitul acestei săptămâni, iar localnicii şvabi, cunoscuţi mai mult pentru sobrietatea şi disciplina lor, n-au avut nimic împotrivă, ba chiar s-au îngrămădit cu mic cu mare, alături de sute de oaspeţi, la manifestările desfăşurate timp de trei zile în comuna lor.
  

Maxima eficienţă şi disciplină în organizare, ce s-a simţit de la sistemul de parcare a maşinilor vizitatorilor, până la modul de funcţionare a centrului de informaţii, programul respectat cu stricteţe şi însăşi imaginea locului în care s-a desfăşurat întregul eveniment, ce arăta perfect curat după trei zile de petrecere non-stop, ne-au făcut să înţelegem de ce aleg vikingii în fiecare an Petreştiul pentru întâlnirea lor tradiţională. 

Bucurându-se de vreme numai bună pentru defilare şi pentru băut hectolitri de bere rece, sute de motociclişti şi mii de vizitatori au petrecut fără încetare timp de trei zile, cu muzică adevărată, jocuri şi concursuri trăsnite, precum şi cu momente „fierbinţi”, ca Erotic Live Show-ul din ultima seară.
  

Ca în fiecare an, cel mai spectaculos moment a fost parada motocicliştilor, ce s-a desfăşurat pe traseul Petreşti – Carei şi retur, aceasta lăsând cu gura căscată pe toţi cei care au urmărit-o.

 

Un alt punct de atracţie a fost demonstraţia de street-fight prezentată de campionul Ungariei, Angyal Zoltan, secondat de doi tineri sătmăreni foarte talentaţi, Adam Lihor şi Radu Pop.
Tags: viking  moto  party  
2670 vizite
Distribuie pe