Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Șase elevi jandarmi în practică la Jandarmeria Satu Mare
Jandarmeria Satu Mare  - Miercuri, 22 Mai 2019

Șase elevi jandarmi se află într-un stagiu de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Elevii provin din cadrul celor două şcoli care pregătesc şi instruiesc personal pentru Jandarmeria Română: Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Petru Rareş Fălticeni şi Şcoala Militară de Subofiţeri Grigore Alexandru Ghica Drăgăşani.

Elevii jandarmi au fost primiţi de comanda unităţii prin lt. col. Relu – Adrian ŞTIRB, care le-a urat succes în această primă etapă de practică. Pentru ca tinerii să aibă parte de un stagiu de practică cât mai eficient, au fost repartizaţi unor jandarmi cu experienţă profesională care îi vor consilia şi monitoriza permanent pe întreaga perioadă de pregătire.

În perioada stagiului, elevii jandarmi, vor participa la misiunile unităţii, în cadrul cărora vor putea pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs în cadrul misiunilor de ordine publică.

Trebuie menţionat faptul că cei 6 elevi - jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare,iar noi ne dorim ca la finalizarea studiilor aceştia să fie repartizaţi în unitatea noastră.

Succes în activitate!

Tags: elevi  practica  jandarmi  
700 vizite
Distribuie pe