Locale Altele
Vineri, 17 Septembrie 2021
Vin, 17 Sept 2021
Delgaz Grid investeşte 3 milioane de lei pentru modernizarea reţelei de gaz din judeţul Satu Mare
Delgaz Grid  - Miercuri, 5 Iunie 2019

Un număr de 6 proiecte de investiţii, cu o valoare totală care depăşeşte 3 milioane de lei sunt planificate pentru acest an în judeţul Satu Mare.

Dintre acestea, 2 vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale, 3 lucrări de modernizare la staţiile de reglare măsurare a presiunii şi un alt proiect urmăreşte modernizare prin protecţie catodică.

Investim an de an sume considerabile pentru modernizarea reţelelor, aceste lucrări fiind prioritare pentru noi, pentru că punem în prim plan beneficiile aduse clienţilor noştri şi anume: creşterea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale”, spune Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

În municipiul Satu Mare compania îşi propune mai multe proiecte de investiţii, două dintre acestea fiind cele de înlocuire conducte şi branşamente pe o lungime de peste 8 kilometri pe str. Careiului, Spicului, Pintea Haiducul, Vulturului, Traian Grozăvescu, Gh.Pop de Băseşti, Bucegi, Danton, Ştefan Luchian, Bartok Bela, Victor Babeş, Lăpuşului, Ferăstrău şi Dorobanţilor.

Tot în acest an vor fi modernizate şi staţiile de reglare măsurare situate pe strada Cloşca, Traian şi Gorunului din municipiu.

La Carei, compania va realiza lucrări de protecţie catodică la reţeaua de gaz, pe o lungime de 14 kilometri.

Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale reprezintă o preocupare permanentă a companiei Delgaz Grid, valoarea totală a investiţiilor prevăzute pentru acest an fiind de aproximativ180 milioane de lei (37,8 milioane euro). La nivelul întregii companii, în acest an Delgaz Grid şi-a propus să modernizeze peste 350 kilometri de conducte şi branşamente gaze naturale. 

Tags: investitii  gaz  satu mare  
667 vizite
Distribuie pe