Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Polițistul Sorin Copciac și-a lansat al patrulea volum de poezii
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 19 Iunie 2019

Marți, 18 iunie a.c., a avut loc, la restaurantul Miorița din municipiul Satu Mare, o dublă lansare de carte, unul dintre protagoniști fiind, agent șef principal de poliție Sorin Copciac.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare împreună cu Corpul Național al Polițiștilor – Biroul Teritorial Satu Mare a avut deosebita plăcere de a se implica în organizarea unei duble lansări de carte: Sorin Copceac: “Litaniile clipei” și Teodor Curpaș: “Sufletul meu alb”. care a avut loc ieri, 18 iunie a.c., în municipiul Satu Mare.

“Polițiștii sunt prima linie a luptei împotriva infracționalității de toate felurile, iar colegul nostru, agent șef principal de poliție Sorin Copciac, ne-a arătat astăzi că nu sunt doar atât, iar prin intermediul lui societatea poate să vadă și o altă față a ceea ce înseamnă omul din spatele uniformei.”, a precizat Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, comisar șef de poliție Sorin Daniel Stan, în cadrul festivității de ieri, și de asemenea i-a mulțumit pentru faptul că pe lângă activitatea profesională desfășurată de către polițistul Sorin Copciac, acesta desfășoară și o frumoasă și bogată activitatea culturală, motiv pentru care i-a înmânat o plachetă în semn de recunoștință.

De asemenea, polițiștii sătmăreni îi aduc mulțumiri și domnului profesor Teodor Curpaș „pentru încrederea pe care i-a acordat-o colegului nostru și pentru sprijinirea acestuia în deosebita activitate culturală desfășurată, împreună cu acesta contribuind la promovarea poliției sătmărene”.

Agent șef principal de poliție Sorin Copciac s-a aflat ieri, la lansarea celui de al patrulea volum de poezii, prilej cu care a arătat comunității că polițiștii pe lângă preocuparea permanentă de a păstra un climat de ordine publică și siguranță rutieră, aduc un aport și culturii noastre.

„Noi, polițiștii sătmăreni, îl felicităm și îi transmitem că ne mândrim cu astfel colegi.”

 

Tags: sorin copciac  politist  poet  lansare  volum  
755 vizite
Distribuie pe