Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Centru Operațional modern la IPJ Satu Mare
Poliția Satu Mare  - Marti, 9 Iulie 2019

Începând cu luna iulie a acestui an, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a fost dat în folosință un nou și modern Centru Operațional.

Centrul Operaţional asigură fluxul informaţional intra şi interinstituţional, monitorizarea misiunilor şi evenimentelor din competenţa Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, coordonarea la nivel județean a acţiunii efectivelor de poliţie în situaţii de urgenţă şi în situaţii complexe ce implică participarea în M.A.I. a mai multor structuri ale Poliţiei Române sau în cooperare cu alte instituţii abilitate, precum şi în cazuri speciale când sunt necesare demararea unor misiuni pentru gestionarea unor situaţii speciale, sub directa coordonare a conducerii inspectoratului de poliție.

Centrul Operaţional are capacitatea de a gestiona, 24/24 de ore, orice situaţie de urgenţă la nivel județean, din competenţa Poliţiei Române:

crize în domeniul ordinii şi siguranţei publice;

situaţii speciale impuse de evoluţia unor fenomene infracţionale din sfera de competenţă a Poliţiei Române;

situaţii de alertă teroristă;

asigurarea fluxului informatic între I.P.J. /unităţile de poliţie teritoriale şi celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice;

interconectivitatea în vederea schimbului de date şi informaţii cu centrele operaţionale aparţinând altor structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

 

Tags: centru operational  satu mare  politie  
1400 vizite
Distribuie pe