Locale Altele
Duminica, 5 Decembrie 2021
Dum, 5 Dec 2021
Spune NU pungilor de plastic!
Agentia pentru Protectia Mediului Satu Mare  - Miercuri, 17 Iulie 2019

,,Spune NU pungilor de plastic!”, o campanie de conştientizare a populației privind necesitatea interzicerii utilizării pungilor de transport subțire  cu mâner, inițiată de APM Satu Mare a continuat astăzi în municipiul Satu Mare la Piața de alimente ,,Someş” din Micro 14.

Echipa APM Satu Mare, în frunte cu conducătorul instituției vicepreşedintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Radu Roca,  au fost primiți cu mult entuziasm  atât de cumpărători, cât şi de vânzători, din dorința de a purta un dialog pe seama gestiunii deşeurilor, dar şi de a renunța la utilizarea pungilor de plastic în favoarea sacoşelor de pânză şi a pungilor realizate din materiale biodegradabile.

Angajații APM, în acest context, au oferit cumpărătorilor şi vânzătorilor sacoşe din pânză, precum şi pungi biodegradabile.

Campania ,,Spune NU pungilor de plastic!” va continua şi în celelalte oraşe din județul Satu Mare, cu sprijinul firmei SC Dantex SA, care va confecționa pentru cetățeni, din deşeuri textile, sacoşe de pânză.

Tags: campanie  pungi  plastic  
794 vizite
Distribuie pe