Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Speriată de proteste, Primăria nu mai taie copacul de pe bulevardul central al Sătmarului
Florin Răchitan  - Marti, 13 August 2019

Reacția populației a dat peste cap socotelile grofilor, care, în premieră, au făcut pasul înapoi și au renunțat să mai taie singurul copac de pe Bulevardul I.C. Brătianu, la colțul străzii Eugen Lovinescu.

Încă de aseară, atât locatarii blocurilor învecinate, cât și reprezentanții unui ONG de protecție a mediului au anunțat mișcări de protest dacă se pune în aplicare măsura pe care doar o bănuiau atunci, cea de tăiere a copacului.

Dis-de-dimineață, bănuielile lor păreau să se confirme, când la fața locului au sosit ”specialiști” de la Primărie, însoțiți de o echipă a Poliției Locale (!!!).

După câteva ”consultări”, aceștia au părăsit zona, iar pe la ora 10.00, Primăria a transmis un mesaj potrivit căruia s-a luat decizia de a nu tăia copacul ”chiar dacă există toate avizele de tăiere de la Agenția pentru Protecția Mediului”.

Ba mai mult, cică ”specialiștii din cadrul Primăriei și APM vor încerca în perioada următoare să găsească soluții în vederea salvării arborelui”. Wooowww, deci se poate și așa!!! :)))))))

Tags: copac  salvat  lovinescu  


1136 vizite
Distribuie pe