Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Electrolux a aniversat 100 de ani de activitate în Grădina Romei
Veronica Bretan  - Sambata, 14 Septembrie 2019

Electrolux a aniversat 100 de ani de activitate la nivel global, iar cu acest prilej a organizat, în Grădina Romei, un eveniment special cu multe surprize.

Electrolux le-a pregătit sătmărenilor și angajaților săi o zonă cu preparate diverse și specialități tradiționale la grătar, o bere rece, iar copiii s-au distrat la locul de joacă destinat lor.

Pe tot parcursul zilei, pe scenă au avut loc concerte și spectacole pentru cei mici. Primul care a urcat pe scenă a fost Dj Leviciusz, apoi cei mici au avut parte de un spectacol de teatru Papus secția Maghiară din Oradea, după care s-au distrat și au cântat alături de îndrăgita Ella Bella. Au urmat apoi Darius Șerban& Trupa Stil și două concerte rock susținute de Twisted System și Ash Band.

Nu a rămas pe dinafară nici folclorul, iar Sânziana Toader Ardelean și Formația i-au încântat pe sătmăreni cu folclor și muzică de petrecere.

După recitalul Bertici Fiverek a urmat cel mai așteptat moment al zilei, tombola, la care a putut participa doar angajații Electrolux. Pentru aceștia, Electrolux a oferit 15 prăjitoare de pâine, 12 blendere și 21 de aragaze pe care câștigătorii le vor ridica luni de la resurse umane.

Seara a fost încheiată cu un recital marca Desperado din Cluj Napoca. 

Tags: electrolux  aniversare  gradina romei  
1442 vizite
Distribuie pe