Locale Altele
Joi, 24 Iunie 2021
Joi, 24 Iun 2021
S-a deschis cea mai cool cafenea din oraș! Unde? La Autonet!
Autonet Import  - Luni, 16 Septembrie 2019

Angajații din birourile Autonet Import au primit cu mare entuziasm colțul special pregătit pentru a savura cele mai bune produse cu cafea și ceaiuri, o inițiativă unică în orașul nostru, în ceea ce privește paleta de beneficii oferite de departamentele de resurse umanie ale firmelor.

Denumită “A Black Coffee & Tea Corner”, mini-cafeneaua beneficiază de serviciile unui barista cu experiență, care pregătește specialitățile de cafea pentru angajați, în mod gratuit. Membrii echipei Autonet pot alege și dintre cele 12 sortimente de ceai de calitate aflate la dispoziția lor.

De la introducerea noului beneficiu, în urmă cu o săptămână, acesta se bucură de mare succes printre angajații și oaspeții sediului Autonet Import, expertul barista pregătind peste 300 de băuturi calde în fiecare zi, pentru a oferi un avânt proaspăt și bună dispoziție în fiecare dimineață.

Inițiatorii conceptului nu au lăsat la voia întâmplării nici calitatea cafelei: a fost realizat un blend propriu prin combinarea potrivită de arabica și robusta. Acest blend este furnizat săptămânal, proaspăt, de către cea mai profesionistă prăjitorie de cafea din Cluj-Napoca.

Pe lângă lansarea acestui nou concept, un accent foarte important a căzut și pe contribuția la protejarea mediului, angajații de la birouri primind în dar, în contextul acestui proiect, căni personalizate din ceramică pentru ceai și cafea. Ca urmare a acestui fapt, paharele de unică folosință din plastic au fost eliminate din birouri.

Tags: cafenea  angajati  autonet  
1689 vizite
Distribuie pe