Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
S-a deschis noul mall în Satu Mare, cu Decathlon și Casa Rusu
Veronica Bretan  - Joi, 3 Octombrie 2019

Decathlon și Casa Rusu, două branduri recunoscute au venit pentru prima dată în Satu Mare, iar astăzi și-au deschis porțile pentru sătmăreni.


Inaugurarea celor două noi magazine care s-au deschis în cadrul noului strip mall Aushopping Satu Mare al dezvoltatorului Ceetrus a avut loc în această după masă.

Ne-am propus ca Aushopping Satu Mare să funcționeze ca un spațiu dedicat comunității, unde se întâlnesc oameni cu aceleași aspirații și interese. Această direcție este parte din strategia  With citizens for citizens a Ceetrus, ca dezvoltator imobiliar mixt, si animator al comunităților și orașelor”, a declarat Raluca Crișan, Operations Leader Ceetrus România.

Casa Rusu este cel mai modern magazin de mobilier și decorațiuni din nordul țării. Pe segmentul home & deco, Casa Rusu, cel mai mare producător de mobilier din România, deschide un magazin cu o suprafață de peste 1.300 de metri pătrați. Cu una dintre cele mai moderne linii tehnologice din sud-estul Europei, Casa Rusu produce elementele de mobilier în fabrica proprie Rus-Savitar. Acest segment de piață este completat și de magazinul Laguna, deja deschis, retailer local cu o gamă largă de produse de mobilier și tapițerie destinate uzului rezidențial, dar și industriei ospitalității.

În această perioadă, la Casa Rusu sătmărenii pot profita de reduceri consistente:

-          20% la mobilier și tapițerie, plus încă 5% sub formă de voucher

-          50% la diferite produse

-          40% la sistemul modular Caro

-          45% bucătăria Alegra

-          Minim 30% la o selecție de biblioteci și sisteme modulare

-          Până la 70% la produsele home&deco

Primii 200 de cumpărători care vor trece pragul magazinului vor avea parte și de o surpriză.
Magazinul din Satu Mare a fost conceput pentru a adduce la viață experiența de acasă, prilej bun pentru sătmăreni să vadă, să creeze, să potrivească și să alcătuiască singuri, cu ajutorul Virtual Planner-ului sau sprijiniți de consilierii Casa Rusu, ambientul cel mai potrivit pentru spațiul de locuit.

Casa Rusu propune o ofertă bogată pentru designul holurilor, living-uri, camera de copii și tineret, dormitoare glamour sau minimaliste,mobilier printat, bucătării modulare și colecții frumoase de fotolii și canapele, disponibile în nuanțe și color diferite.

Iubitorii de sport au așteptat cu nerăbdare deschiderea magazinului Decathlon Satu Mare.


Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, s-a deschis pe o suprafață de 1.480 de metri pătrați și 350 metri alocați terenului de test cu acces gratuit și oferă 5.000 de articole și echipamente destinate practicării a peste 60 de sporturi. Prin întreaga ofertă, Decathlon Satu mare vine în întâmpinarea nevoilor și preferințelor comunității locale în materie de sport, de la fitness, la alergare, ciclism, fotbal, tenis, schi și snowboard.


„Decizia de a deschide următorul nostru magazin la Satu Mare a venit natural deoarece Decathlon nu era prezent în zona de Nord-Vest a țării. Comunitatea locală și-a dorit ca Decathlon să ajungă aici, iar acest lucru s-a văzut prin multitudinea solicitărilor pe care le-am primit prin  mediul online. Ne-am dorit să fim cât mai aproape de clienți nosștri sportivi din Satu Mare și, implicit, celor din zonele învecinate, cu un nou magazin ce respectă formatul unic al tuturor unităților noastre „Regăsirea tuturor sporturilor sub același acoperiș”. În magazinele noastre clienții pot găsi produse și echipamente pentru o varietate de sporturi, astfel ne ducem mai departe misiunea de a face sportul cât mai accesibil tuturor, pentru ca un număr tot mai mare de români să integreze activitatea fizică în rutina lor zilnică”, a declarat Alex Domșa, Director de expansiune Decathlon România.

Directorul magazinului Decathlon Satu Mare, Georgian Pipelea a declarat că „la fel ca toate celelalte unități Decathlon, magazinul Satu Mare este conform cu cele mai înalte standarde internaționale de proiectare, amenajare și siguranță din domeniul retailului sportiv. Fiind concepută pentru a se adresa tuturor categoriilor de public, indiferent de vârstă, întreaga ofertă regăsită în magazinul nostru deține un raport excelent calitate-preț, iar toate modelele și echipamentele sportive se disting prin fiabilitate tehnică avansată, creativitate, inovație și calitate”.Magazinul Decathlon pune la dispoziția sătmărenilor iubitori de sport și o serie de servicii adiționale pentru a facilita și a îmbunătăți experiența de cumpărarw. Serviciul Borna Plus le permite cumpărătorilor să acceseze online toată gama de produse și să plaseze o comandă folosind bornele din magazin, beneficiind de gratuitate la livrare, indiferent de valoarea comenzii. Prin serviciul Click & Collect, doritorii pot plasa comenzi online, cu alegerea modalității de livrare – la domiciliu, la locul de muncă sau livrare grautită în magazin. Nu în ultimul rând, Decathlon stă la dispoziția clienților cu serviciul atelier, pentru întreținerea și îngrijirea echipamentelor sportive.

Momentul deschiderii magazinelor Decathlon și Casa Rusu  este marcat de Festivalul Sportivilor, 3 zile de activități sportive, în perioada 3-5 octombrie, în care centrul comercial pune în evidență sportivii de performanță sătmăreni și tinerii pasionați de sport din oraș.

Noul strip mall dublează suprafața centrului comercial, care, în urma extinderii, va atinge o suprafață închiriabilă de peste 25.000 mp. În plus, proiectul este completat cu un spațiu exterior de 4.000 mp dedicat relaxării și petrecerii timpului liber.

Segmentul de fashion va fi bine reprezentat în planul de extindere a Centrului Comercial Aushopping Satu Mare, prin atragerea unui important retailer de modă internațional.Până la finalul anului, vor fi încheiate și lucrările de amenajare a zonei de divertisment, care include un cinema cu 5 săli operat de Cinema One, o zonă de food court cu mai multe tipuri de bucătării, atât locale cât și internaționale, și un spațiu destinat petrecerii timpului liber. Spațiile din food court și cinema vor avea și o destinație de centru comunitar, unde sătmărenii pot lucra, pot organiza evenimente dedicate comunității și se pot distra împreună. 

Despre Ceetrus:

Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan. Lansata ca o companie de real estate comercial, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte. Ceetrus construiește printr-o abordare a parteneriatelor solide alături de cetățeni şi comunități, proiecte care integrează componenta de retail, rezidențial, birouri şi proiecte de infrastructură. Prin crearea unor proiecte durabile, inteligente şi pline de viață, misiunea Ceetrus este de a construi şi de a dezvolta legături sociale care vor anima orașul de mâine.

Noul nume vine să susțină această nouă viziune şi este format din cuvintele "city/oraș" – terenul său de joacă, "see/a vedea" – observarea nevoilor cetățenilor şi capacitatea de a le răspunde, "trust/încredere" – încrederea şi profesionalismul cu care dezvoltăm proiecte şi "us/noi" – împreună, într-un proces de co-construire cu oamenii. "With citizens ● for citizens" este sloganul unui brand care construieşte împreună cu cetăţenii, în serviciul cetăţenilor, fie ei angajați, rezidenți, antreprenori, comunități sau parteneri de business.

În România, Ceetrus a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. În 2016, Ceetrus și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden în parteneriat cu Kasper Development și office, prin Coresi Business Campus, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brașov, în parteneriat cu Ascenta Management. 

Tags: casa rusu  decathlon  deschidere  satu mare  
1657 vizite
Distribuie pe