Locale Altele
Sambata, 2 Decembrie 2023
Sam, 2 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Şase apartamente avariate după o explozie într-un bloc din Tăşnad
Florin Răchitan  - Vineri, 21 August 2009

Pagubele produse în urma exploziei de joi dintr-un bloc din Tăşnad au fost evaluate de autorităţi la 15.000 RON, fiind avariate şase apartamente şi o maşină parcată în faţa blocului.

 

Explozia s-a produs după ce un bolnav psihic, Gheorghe Vişeu, care locuieşte la primul etaj al blocului respectiv, a dat drumul la gaz şi aprins un chibrit.

Anterior, el se certase cu nevasta, Eva Vişeu, pe care a rănit-o cu mai multe lovituri de cuţit. Norocul soţiei a fost că s-a refugiat la vecini, de unde a fost transportată la Spitalul Municipal Carei şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

 

Norocoşi se pot considera şi poliţiştii care au sosit la faţa locului, alertaţi de vecini în urma scandalului, şi care se pregăteau să intre în bloc în momentul în care s-a produs explozia.

Singurul rănit a fost chiar Gheorghe Vişeu, care a suferit arsuri pe toată suprafaţa corpului, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare.

 

Împotriva acestuia, poliţiştii au demarat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi distrugere. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare Evei Vişeu pentru vindecare, se va face încadrarea juridică a faptei.

 

Prezent la faţa locului după explozie, subprefectul Gabriel Leş a promis că va găsi o soluţie pentru a-i ajuta financiar pe proprietarii apartamentelor avariate.

Tags: explozie  bloc  tasnad  
2077 vizite
Distribuie pe