Locale Altele
Joi, 1 Decembrie 2022
Joi, 1 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Polițista sătmăreană Felicia Hrihorișan, pe locul I la Gala Tineretului din România
SM Online  - Duminica, 27 Octombrie 2019

Inspectorul de poliție Felicia Hrihorişan din cadrul IPJ Satu Mare a obținut locul I la Gala Tineretului din România cu proiectul ,, Violența invizibilă".

Nici un proiect al unei instituții publice nu a ajuns in ultimii doi ani în faza finală a Galei Tineretului din România.

„Campania a pornit de la necesitatea de a informa anumite grupuri ţintă și publicul larg asupra principalelor forme de abuz cu care se confruntă fetele și femeile și de a promova o atitudine de toleranţă, non-violenţă și respect în relaţiile dintre femei și bărbaţi.

Modelele disfuncționale preluate din propriile familii sau din societate ajung să fie copiate și transpuse în relațiile de cuplu și acesta este un adevărat pericol pentru tineri.

Identicarea formelor de abuz, cunoașterea caracterului lor penal și apelul la instituțiile statului, în caz de nevoie, dar și la serviciile conexe, cum este GR.AB.- grupul de suport pentru femeile abuzate (inițiat de IPJ Satu Mare și susținut cu sprijinul unor specialiști din comunitate), sunt principalele beneficii pentru tinerii implicați în proiect.

Prin această campanie ne-am propus să ajungem la elevii din 10 licee precum și în grupuri vulnerabile, respectiv la tinerii asistați social, în centrele de plasament, casele de tip familial și casele de tip rezidențial pentru tineri în dificultate din județ.

Peste 1400 de tineri au participat la întâlniri în cele 6 luni de derulare a campaniei.”, Poliția Română.

Tags: felicia hrihorisan  gala tineretului  premiu  
1705 vizite
Distribuie pe