Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
De Mica Unire, Victoraș a fost scos de pe post
Florin Răchitan  - Vineri, 24 Ianuarie 2020

Grofii au ales o zi simbolică, 24 Ianuarie, pentru umilința supremă la care l-au supus pe ultimul critic vocal al lor din presa locală sătmăreană, personalitatea rămasă încă de pe vremea Revoluției din 1989 (la care a participat personal, la Timișoara n.r.), Victor Constantinovici.

Ca să nu-și facă nimeni iluzii despre ce s-a întâmplat: baronul nostru are un biznis cu groful lor, iar groful i-a impus, pentru a-și pune semnătura pe proiectul care, bineînțeles, ”va contribui la dezvoltarea comunității sătmărene”, să-l elimine pe Victoraș de pe postul Nord-Vest TV, astfel încât să nu mai aibă posibilitatea să realizeze emisiunea zilnică ”Ora Adevărului”, ultima în care se mai puteau spune lucrurilor pe nume.

Evident, Victoraș trebuie să-și asume o parte a responsabilității, pentru că a rămas la cheremul motherfuckerilor din politica locală, chiar dacă, de-a lungul timpului, ar fi avut posibilitatea să fie chiar el motherfuckerul lor.

Asta nu scade, însă, gravitatea situației în care tocmai se scufundă societatea sătmăreană care a rămas, iată, fără ultima voce a Opoziției adevărate, în condițiile în care de la Opoziția politică nu prea mai avem la ce să ne așteptăm.

Bine, vorba lui Victoraș, nu mor caii când vor câinii, însă 24 Ianuarie 2020 va rămâne în istoria Sătmarului ca o zi a infamiei, în timp ce potentații zilei, care ar fi trebuit să-l apere, jucau tontoroiul la Hora Unirii din fața sediului Poliției.

Băetzii o să și-o ia în următoarele luni (că tot se apropie altă tură de alegeri n.r.), dar până atunci postările lui Victoraș pot fi citite pe pagina sa de Facebook la care nu va renunța nici dacă i-or vâna mașina s-o ridice cu macaraua de pe vreun loc în care a parcat ilegal ;))

Tags: cenzura  grofi  victor constantinovici  
5255 vizite
Distribuie pe
Gănescu Viorel Eduard
Tati, NU MOR CAII CAND VOR JIGODIILE! Dai inainte, eu bucurestean, te caut si te citesc !
2020-01-25 12:36:16