Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cineplexx Satu Mare, locul unde poți viziona filme cu cele mai avansate tehnologii din lume
Cristiana Andrei  - Miercuri, 5 Februarie 2020

Cineplexx Satu Mare, cel mai avansat cinematograf de tip multiplex din nord-vestul țării, aduce trei tehnologii de vârf pentru filmele 3D și 2D.

Sistemul audio Dolby Atmos este cea mai avansată tehnologie a momentului în domeniul sonorizării de cinema și permite adaptarea sunetului la acțiunea filmului cu o precizie uimitoare. Sunetele sunt redate ca obiecte acustice independente, poziționate în spațiu în jurul și deasupra spectatorilor, pentru o experiență de vizionare care aduce un maxim de realism.

Proiectorul laser 4K montat în cinematograf are o luminozitate de 23.500 de lumeni, iar imaginile au un contrast vibrant și sunt pline de viață, cu un nivel excepțional de fidelitate și uniformitate a culorilor.

Ecranul RealD Ultimate, vârful de gamă al liderului mondial în domeniu, oferă culori clare, pure și uniforme, fără distorsiuni sau alte imperfecțiuni vizuale.

Cineplexx Satu Mare le oferă iubitorilor de cinema ocazia de a se bucura de cele mai avansate tehnologii audio și de proiecție cinematografică existente în prezent în lume.

Ecranul RealD Ultimate reprezintă o realizare de vârf în ceea ce privește tehnologia de proiecție a filmelor tridimensionale. În combinație cu proiectorul laser de ultimă generație, acesta le oferă spectatorilor cele mai vii culori și cea mai luminoasă imagine care se pot vedea în momentul actual într-o sală de cinema.

Experiența cinematografică este completată de tehnologia audio Dolby Atmos, care oferă senzația de „scufundare” în mijlocul acțiunii. Spectatorii sunt, la propriu, înconjurați de sunetele din film – iar aceasta se datorează faptului că sala de cinema este dotată cu 46 de difuzoare amplasate pe pereții laterali, pe peretele din spate și chiar pe plafon.

Am adus la Satu Mare un trio tehnologic imbatabil pentru o experiență cinematografică de top – cu ecranul RealD Ultimate, proiectorul 4K laser și tehnologia audio Dolby Atmos imaginile au un contrast puternic și luminozitate mare, sunt intense și vibrante, fără distorsiuni sau imperfecțiuni. Calitatea experienței de vizionare este obiectivul nostru principal, iar în această privință nu facem niciun compromis. Dorim să le oferim clienților nu numai cele mai bune servicii, ci și acces la cele mai noi și mai spectaculoase tehnologii ale industriei de cinema”, a declarat Christoph Papousek, managing partner și Chief Financial Officer al Cineplexx International.

În lunile următoare, cinefilii din Satu Mare și din întreaga regiune se vor bucura de divertismentul oferit de premiere precum Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn (7 februarie), cel mai recent film din seria James Bond, Nu e vreme de murit (10 aprilie), Furios și iute 9 (22 mai), Top Gun: Maverick (26 iunie) și Minions 2 (3 iulie), care vor ajunge în cinema în această vară, dar și de megaproducții îndelung așteptate ca Moarte pe Nil (9 octombrie), Eternals (6 noiembrie) și Dune (18 decembrie), spre sfârșitul anului.

Tags: cineplexx satu mare  tehnologie  reald  
1551 vizite
Distribuie pe