Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Sătmăreanul infectat cu coronavirus a fost dus la spital, la Cluj
Florin Răchitan  - Duminica, 15 Martie 2020

Sătmăreanul în vârstă de 46 de ani, depistat cu coronavirus după ce s-a întors de la Milano și care de miercuri se afla în carantină într-un centru din Satu Mare, a fost transferat duminică dimineața la Clinica de Boli Infecțioase din Cluj.

Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică pentru a stabili contacții bărbatului confirmat pozitiv la noul COVID-19. Din primele verificări, bărbatul afirmă că a avut un singur contact,  o persoană, care a fost deja testată, iar rezultatul a fost negativ. Urmează să fie testată din nou.

În continuare se poartă discuții cu contactul bărbatului pentru a se stabili dacă persoana infectată a mai avut sau nu contact cu alte persoane.

Potrivit comunicatului oficial a Prefecturii (care trebuie primit cu multe rezerve, având în vedere condițiile existente în centrul de carantină din Satu Mare n.r.), după controlul de către reprezentanții DSP Satu Mare de la frontieră, bărbatul a fost transportat sub escortă la un centru de carantină, fără a avea contact cu alte persoane.

Tags: pacient  coronavirus  spital  
1695 vizite
Distribuie pe