Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Electrolux a donat mașini de spălat și uscătoare Spitalului Județean din Satu Mare
Electrolux   - Miercuri, 8 Aprilie 2020

Electrolux România a donat Spitalului Județean din Satu Mare două mașini de spălat și două uscătoare de rufe, pentru a veni în sprijinul spitalului și a personalului medical, în lupta împotriva răspândirii virusului Covid-19.

Aparatele electrocasnice vor fi utilizate pentru igienizarea în deplină siguranță, a hainelor și uniformelor personalului medical din cadrul Spitalului Județean din Satu Mare, reducând astfel, riscul de contaminare cu virusul Covid-19 și venind în sprijinul medicilor în sporirea măsurilor de protecție necesare în acest context.

„În această perioadă, este vital să fim solidari și atenți la nevoile celor din jur și suntem conștienți că este și responsabilitatea noastră să ne implicăm în comunitate și să venim în sprijinul celor care au nevoie de ajutor. De aceea, am ales să donăm 4 mașini de spălat și uscătoare care să fie folosite de către personalul medical din Satu Mare, pentru igienizarea echipamentelor și hainelor, facilitând astfel, protecția lor în spital, dar și acasă, în cadrul familiei. Contribuția noastră este una firească, având în vedere că fabrica Electrolux din Satu Mare are o istorie de peste 100 de ani în România și a fost mereu responsabilă față de comunitatea locală“, a declarat Ferenc Szenpeteri, directorul interimar al fabricii.

Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor de uz casnic, dezvoltate in colaborare cu utilizatorii profesionisti si gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorului. Compania ofera solutii inovatoare, proiectate cu grija, atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel profesional - produse precum frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragaze, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici. Sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire si Electrolux Grand Cuisine, Grupul vinde in fiecare an mai mult de 50 de milioane de produse clientilor din peste 150 de piete. Pentru informatii suplimentare despre Grupul Electrolux, accesati www.group.electrolux.com.  

 

Tags: donare  masini de spalat  uscatoare  spital  electrolux  
1117 vizite
Distribuie pe