Locale Altele
Sambata, 22 Ianuarie 2022
Sam, 22 Ian 2022
Vești bune pentru careieni ! Spitalul Municipal Carei va începe marți tratarea tuturor pacienților.
Prefectura Satu Mare  - Sambata, 6 Iunie 2020

Spitalul Municipal Carei, cu rol de spital-suport Covid-19 pentru județul Satu Mare în ultimele luni, va începe în cel mai scurt timp tratarea tuturor pacienților prin deschiderea, în mod gradual, a secțiilor de specialitate.

Acest lucru este posibil datorită evoluției pozitive a numărului de infectări cu noul coronavirus în județul Satu Mare, respectiv un singur caz pozitiv în ultima perioadă, dar și a numărului foarte mic de cazuri pozitive tratate în spitalul-suport de la Carei în acest moment.

Vineri, 05.06.2020, specialiștii din cadrul DSP Satu Mare împreună cu echipa de la Spitalul Municipal Carei au făcut o analiză, și a rezultat că se pot sigura fluxuri complet separate de acces și de tratament în condiții de maximă siguranță și pentru pacienții non-covid.

Astfel, începând de marți 09.06.2020, în condiții limitate de acces și cu deschiderea temporizată a secțiilor se va începe tratarea pacienților din zonă la Spitalul Municipal Carei.

Instituția Prefectului mulțumește autorităților locale și cadrelor medicale pentru implicare și nu în ultimul rând careienilor pentru înțelegere, răbdare și spiritul civic de care au dat dovadă.

 

Tags: spital  carei  tratare  pacienti  non covid  
1639 vizite
Distribuie pe