Locale Altele
Joi, 5 August 2021
Joi, 5 Aug 2021
Bătrânul din Tarna Mare a fost găsit decedat într-un pârâu în pădure
ISU „Someș” Satu Mare  - Marti, 16 Iunie 2020

Astăzi, în jurul orei 13:00, în urma reluării misiunii de căutare, trupul bărbatului disparut de la domiciliul său din Tarna Mare, în data de 04 iunie a.c. a fost găsit într-un pârâu în pădure.

La misiunea de căutare au participat echipaje mixte de pompieri, jandarmi, polițisti, polițiști de frontieră, personal aparținând Direcției Silvice Satu Mare, SVSU Tarna Mare, SVSU Batarci, echipa Salvamont a județului Satu Mare, însumând 133 de persoane și trei echipaje canine antrenate special pentru cautare-salvare aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare respectiv Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare.


Întreaga misiunea de căutare a fost coordonată și condusă de către prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, în calitate de comandant al acțiunii, respectiv de către inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Someș” al județului Satu Mare, colonel Dima Nicolae, în calitate de comandant al intervenției.

Tags: disparut  tarna mare  gasit  decedat  padure  parau  
1226 vizite
Distribuie pe